Inlägg från: jimmyojennifer |Visa alla inlägg
  • jimmyojennifer

    Ingen vett och etikett öht! Tappade hakan i golvet

    Jag kan tycka att ställa frågan om det blir vickning inte är så konstigt. Jag antar att ni ska bjuda på mat och hon undrar om det blir något lite senare på kvällen/natten?
    Själva frågan är inte oförskämd, snarare relevant om man vet med sig att man är en person som behöver stoppa i sig något lite senare för att orka, och som du skriver att det inte finns möjlighet att gå och handla något.
    Däremot om man svarar, ja det blir vickning. Tycker jag faktiskt att det kan räcka som svar. Då vet personen att vad bra det kommer att bjudas på något. Sen utefter det får man nog ta beslutet om man är kräsen och vill ta med sig något själv eller om man tar det som serveras.


    Att pusha fram ett svar om vad som kommer serveras när personen uttryckligen säger att det är hemligt. Ja då får man respektera det, tycker jag.
    Om brudparet av något skäl vill hålla det hemligt ja då är det upp till dom. DÅ kan jag tycka att det är rätt oförskämt att försöka få veta svaret.


    Är du kräsen så har du två val, ta med dig eget eller inte. Men det är ju min åsikt =)

  • jimmyojennifer

    Det känns överlag som att många överreagerar i både de ena och det andra (Jag själv inräknat) bara för att det rör mitt bröllop.


    Både stressen över allt som är och det faktum att man ska försöka göra alla till lags vilket är omöjligt och då verkar det som att det lätt blir så att man tar illa vid sig.


    Sen är vi alla olika,(nähä! ;) ) så det leder till att vi tolkar saker olika, vilket ofta blir tyvärr av negativ effekt

Svar på tråden Ingen vett och etikett öht! Tappade hakan i golvet