Inlägg från: CoG |Visa alla inlägg
  • CoG

    Bröllop 27 juli 2013

    :)
    Det låter väldigt fint!


    jimsan78 skrev 2013-04-13 19:45:29 följande:
    Vi har lyckats hitta en som ska göra vår tårta. Det är en privatperson som har det som en liten hobby att göra tårtor. Hon har gjort det nu i ett par år och dom blir så fantastiskt fina. Man får själv välja utseende både vad gäller färg och form. Hon har en massa olika variationer på fyllningarna så det är inte lätt att välja. Däremot kommer vi att be henne göra ett lite annorlunda bröllopspar. Då vi har katter tänkte vi låta de symbolisera oss på tårtan. Det ska vara två katter som sitter på tårtan. Deras svansar kommer att bilda ett hjärta. Sen kommer vi att dekorera med lite annat med. Bild kommer när vi hämtat tårtan, dvs om ca tre månader.....
  • CoG

    går det inte att ringa o kolla sånt innan?


    67d skrev 2013-04-17 09:57:54 följande:
    Börjar bli nervös, då vi inte gifter oss på våran hemort och ca 30 mil bort. Först om 2 veckor ska vi upp och ta kontakt med en konditori och florist. Tänk om dom är fullbokade? :O
  • CoG

    100 dagar låter mycket....
    Snart 3 månader låter mindre :)


    mimmi skrev 2013-04-18 13:43:49 följande:
    100 dagar kvar idag bara!!!!! Hur känns det med fjärilarna i magarna? :)
  • CoG

    Min blivande har inte bjudit så många på hans sida.
    Det är hans föräldrar, hans bror med sambo och en kusin.
    Hans mamma har inga syskon men hans pappa har 6 st så det finns ju farbröder och flera andra kusiner som inte blir bjudna.
    Men vi umgås inte med dom heller så jag vet inte om dom förväntar sig ngt...

  • CoG

    Igår provade min blivande ut sina kläder och blev hur stilig som helst!
    Skönt att bocka av det på listan!

    Det blev dyrare än tänkt men....

  • CoG
    67d skrev 2013-05-08 12:05:31 följande:
    Är det någon som redan bestämt vad för tårta ni ska ha? .. Vi velar fram och tillbaka hela tiden, prinssestårta eller tårta med någon go mouse . Det ska vara marsipanöverdrag iaf för det gillar vi bästa båda två ! :p .. Bestämde mig idag att det blir fransförlägning, kommer bara bli otroligt svart runt ögonen annars, bölar normalt sätt för allt, så hur kommer det inte bli på sin egna stora dag :D ..... Min m2b beslutade sig för att hoppa flugan, köpte en fin väst till han på tradera som man han under kostymen och då såg det lite futtigt ut med flugan! Så nu är våra kläder helt klara :D
    Jag tänkte ge mig på att göra våra tårtor.
    Blir några i olika storlekar men inte på höjden.

    Det blir en vit tårta, förmodligen sugerpaste utanpå med vita rosor.
    Sen funderar jag på en kladdkakebotten längst ner och sedan sockerkaksbottnar och hallonmousse....
    Men jag är inte helt säker än.

    Jag är inte den som bakar direkt och brukar bara slänga ihop vanliga gräddtårtor då ngn fyller år.
    Jag har testat med sugerpastelock och sånt ett fåtal ggr, så det blir spännande :P
  • CoG
    jimsan78 skrev 2013-05-09 20:21:35 följande:
    Nu har vi äntligen hittat kläder till bägge två. Dessutom till väldigt rimliga priser.
    Roligt!
    vad blev det?
  • CoG
    jimsan78 skrev 2013-05-11 06:10:58 följande:

    Brudgummen: Svart kostym, grå/silvig slips och vit skjorta. Köpte det på MQ, de hade ett bra erbjudande. Man fick både slipsen och skjortan på köpet när man köpte kostymen. Det blev 2200kr. Nu är det visserligen inte den slipsen vi köpte på MQ vi ska ha på bröllopet men den kommer användas om ett par veckor då vi ska på student. Kommer ha en näsduk som är ljuslila med vita ränder i bröstfickan. Skor har jag sen tidigare.


    Bruden: Vit lång klänning med glitter/pärlor på ovandelen. Kostade ca 700kr på nätet. Skorna är silvriga. Har ett par med klack och ett par utan klack.


    Vill du visa en bild på klänningen?
  • CoG
    mimmi skrev 2013-05-11 08:58:59 följande:
    Åh äntligen !! Inbjudningarna är klara och ska läggas på lådan! De flesta borde få dem på måndag! Nån annan som är ute i sista sekunden med dem, eller är det bara jag?? :) Flugan vi beställde från USA i helgen kom igår redan!! Superfina och de kommer bli så coola!! Lilltjejen provade sin näbbklänning igår och hon blir verkligen en prinsessa!! Det spelar ingen roll vad jag har på mig, hon kommer stjäla showen! :) Hindersprövnigen kom igår! Nu är bra frågan om vi ska strula och ändra sambons efternamn.. Han stavar med h på slutet men det där lilla h:et är egentligen inte registrerat i folkbokföringen.. Och eftersom vi ska heta det alla tre är det frågan om det är värt att krångla så det blir helt rätt? Tydligen hade hans farfar strulat till det på nåt vis i kyrkoböckerna så det där h:et hade fallit bort, och sen dess har igen orkat ändra det men alla skriver sina namnteckningar etc med h..
    Vad kul att inbjudningarna är påväg ut :)
    Vi har skickat våra och satt osa 1 juni.
  • CoG

    Äntligen har jag fått till dukningen som jag vill ha den.
    Förstår inte varför det varit så svårt, men jag har väl inte hittat det som känns rätt och velat snåla lite på det samtidigt.
    Men nu har jag provdukat "light" här hemma och jag känner mig nöjd :)

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013