Inlägg från: anotherplace |Visa alla inlägg
  • anotherplace

    Bröllop 27 juli 2013

    Här är en till som gifter sig den 27 Juli, Skillnaden här är att killen håller mer i planerna ;)Kommer gifta oss i en kyrka som byggdes på 1700 talet, (osköna bänkar men vi sitter ju inte ;)´Sen festen i kanten av byhålan (skogen) där även middag kommer serveras, (är en dansbana) kommer bjuda på väldigt enkel middag (över100 prs beräknde att komma ) blir grillat vidsvin och potatissallad, grösallad, sen innan det välkomstbål (dock alkoholfri till en början troligtvis, alkohol - i för stora mängder ota tjafs, ) till middagn serveras alkohol om man vill ha, kommer iaf inte ha 3 rätters å tårta på det, utan en huvudrätt med tårta :) (valde at bjuda många ist för dyrare mat.) Några snittar elelr d.yl till vlkomstdrinken med,, vi kommer alända senare i vad det verkar som häst å vagn, (killen som försöker fixa) Tycker detär skönt att an ordnar det mesta ;) han är såhimla duktig i at planera och strukturera upp allt, (1000 ggr bättre än mig) Satt med kalendern förut,,, lite nervös nu! HALLÅ!!!! 85 DAGAR KVAR BARA :O :):)          

  • anotherplace

    Läser era inlägg så kul att se hur långt ni alla kommit!vi satt idag och gjorde upp planering för nästa vecka vad som är kvar och vilken dag det ska göras! PUH massa kvar haha men vi gör ju också maten själva samt tårtan då min m2b är suverän på sånt! Nervositet börjar komma med, sen i Lördags hade jag min hippa var riktigt kul! paintball, höjdhinderbana, känguruboxning, lunch och sen utgång! lång dag men super roligt! Jag måste göra klart festhäftena,, vi ska testmöblera på måndag så kan först göra klart bordsplaceringen i helt då, sen är det en stor tavla över bordsplaceringen, å alla bordsplaceringar som ska ut på bordet ska skrivas namn på, köpa alkoholen, betala blommor, göra all mat och salladen till, snittar, hämta musikbox (djinthebox) marinera vildsvinsköttet, duka och dekorera :P men fy vad kul! skulle inte kunna tänka mig att hyra in lokal med folk som dukar osv för älskar att få göra allt detta själv! (sonen som döptes för ca 4 mån sen gjorde jag också allt till) Tomt det kommer bli när bröllopet är över :/ men nu ska jag faktsikt fixa de sista med namnen på mina egen gjorda bordsplaceringsskyltar ;)           

  • anotherplace

    Är ni nervösa?börjar tro att något är fel på mig haha, jag är än så länge inte nervös inför bröllopet, men allt som måste bli klart :) nu är det ju bara all mat, och inköp av alkohol kvar typ, så är mer nervös för det än själva vigseln!träffade prästen idag med, var väl så där,, min systerdotter som är brudnäbb kommer inte kunna "kasta" rosblad i kyrkan, för det är så skårigt golv, (kyrkan är byggd på 1100- talet om jag inte minns fel) så hon blev ju lite ledsen men man kan ju inte göra något åt det tyvärr, :/ ska ni ha brudnäbbar som gör något sådant? tycker det är så hinmla gulligt :)   

  • anotherplace

    Sjukt snygga naglar!! :) (Y)pamjofre skrev 2013-07-24 22:50:13 följande:Håller med er andra, ja känner mig mycket lugn. Ända e att ja hela tiden undrar om, ja glömt något, men va gör de? Ja blir ju gift ändå :). Jag blir jätte glad om de e fint väder, men skulle de regna så e de så, då löser vi de oxo.Annars har ja fått 6 st som avbokat i sista sekund, fick reda på det igår. Blev jätte ledsen å började gråta. Men idag blev de nya tag. Ändrade om i bordsplacering och festprogram.  På förmiddagen for sen jag och två av mina tärnor för att fixa naglarna. Var väldigt mysigt om än så varmt!Här e resultatet på mina naglar: LYCKA TILL NU ALLIHOP! PÅ LÖRDAG ÄR DET DAX!! :D

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013