Inlägg från: Nypia |Visa alla inlägg
  • Nypia

    Bröllop 27 juli 2013

    Hej på er!
    Hittade precis den här tråden och får lite smått ångest när jag inser att jag kanske måste lägga på ett kål :)

    Fixat: Kyrka och festlokal är bokad. Svarsdatumet för inbjudningarna är passerat och vi kommer att ha ca 55 gäster. Offerter intagna för catering. Frisör bokad. Blankett för hindersprövning är underskriven och ligger på lådan imorgon! Två vänner är värdpar för festen. Vi har bestämt oss för vigselring (inte beställd än).

    Det är en massa saker kvar att ordna, och det känns som att allt har en tendens att bli lite dyrare än vad man tänkt från början...

  • Nypia

    Förresten, är det någon av er övriga som kommer att ta en kuvertavgift för bröllopsfesten?

  • Nypia

    Jonsar02: Tack!

    Ja, huvudsaken är ju att vi blir gifta. Resten är bonus! :) Prästen ringde idag för att boka tid för möte, och plötsligt kändes det lite mer verkligt! Jag ska ta tag i planeringen lite mer på allvar nu. Jobbar bäst under tidspress verkar det som. Sen är vi ju två som ska planera, så vi får ju hjälpas åt Glad.
    Fick en rabattcheck på 25% från en guldsmedskedja, så jag måste ringa dit och höra om det även gäller vigselringen vi har bestämt oss för. Det blir ju ändå en liten slant man kan spara. Jag håller tummarna! Guld i mun

  • Nypia
    mimmi skrev 2013-06-10 15:42:47 följande:

    Åh berätta om hippan!!

    Jag har varit och bestämt mig för vigselringen idag på lunchen!


    Fick även lämna in förlovningsringen så att de ska bli så bra ihop som möjligt! Dvs han kommer mäta tjockleken osv för att få det precis lika! Det blir en enstens vitguldsring som kommer matcha den jag har som har ett band med 9 små diamanter.


    Men känner mig naken nu utan den!! Han hoppades att jag skulle få tillbaka den till midsommar!


     


    Förstår att du känner dig naken utan ring, men om de putsar upp förlovningsringen så kanske det är bäst att vänta med att bära den fram till vigseln, så att den är lika glänsande som vigselringen? Glad
    Jag vill också att vigselringen ska vara lika hög som förlovningsringen och eftersom förlovningsringen är ganska låg, så blir det en upphöjd fattning för att få plats med en sten.
  • Nypia

    Jonsar02: Fin klänning!
    Skönt med en kortare också. Jag gissar att det kommer bli ganska varmt i en hellång.
    Härligt att du fick hjälp med sömnaden så snabbt också, så att den verkligen blev som du ville ha den!

  • Nypia

    Låter som att det hänt massor sen sist, har inte hunnit läsa på ett tag!
    Börjar ni bli nervösa?
    Imorgon ska vi träffa kantor, spana in festlokalen, festmannen ska klippa sig och jag ska först göra provuppsättning och sen sminkkonsultation. Jag kommer att sminka mig själv på den stora dagen, men har tagit en konsultation på 50min då man sen får produktet för värdet på kursen. Jag hoppas att det ska se ok ut sen när jag provar själv... :) Roligt ska det då bli!
    När vi spanat in festlokalen blir det till att bestämma dukning också! Vi har ju färgtemat rosa/grönt, men inte klart med dukar, blommor, vaser, ljuslyktor osv.... Vi kommer att använda det porslin och de glas som finns i lokalen.
    Har ni bestämt er för efternamn? Vi håller fortfarande på att bryta arm gällande det :)

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013