• stormh­elen
    Äldre 13 Feb 23:16
    8473 visningar
    40 svar
    40
    8473

    Thailand

    Mustikka skrev 2013-02-13 22:30:55 följande:
    När ska ni åka? Vi gifter oss i Juli och vill åka då i början av augusti. Men det ska vara regnperiod då tydligen. Men vad man hört så är det inte mycket de regnar =) 

    Min syrra och hennes familj var i thailand i juli i sommras, då det också var regnperiod.


    De sa att när det väl regnade så öste det verkligen men det varade bara i någon timme som alldra längst (då kan man ju göra något annat), sedan var det jätte fint väder och varmt.


    De tyckte att det funkade jätte bra att åka då. Ett extra plus i kanten var att det var rea där nere. Så nog för att det är billigt i Thailand, men då var det snuskigt billigt. Sedan gör det ju inget att även själva resan är billigare. Min systers familj fick resan för halvapriset gemtemot om de hade åkt under högsäsongen. Glad


    De har ju en tendens att höja priserna rätt så duktigt om man är där vid jul och nyår, då de vet att många "välbärgade" västerlänningar kommer dit. Flört

  • stormh­elen
    Äldre 14 Feb 00:05
    #6

    Jag kommer inte ihåg exakt hur varmt det var, men helt klart 30+


    Jag kan ju alltid kolla lite mer i detalj med henne i veckan om du vill?


     


    Jag har för mig att de betalade för två vuxna och en 15 åring (vet inte om hon gick som vuxen eller inte) runt 40.000:- för två veckor på ett 4 stjärning (eller om det var 5 stjärnigt) hotell samt flygresan.

  • stormh­elen
    Äldre 15 Feb 10:21
    #21
    TheD skrev 2013-02-15 00:18:16 följande:
    Vi var på bröllopsresa i Thailand 4 veckor september/oktober. Varmt och soligt precis som förra gången vi var dit. Nu var det iofs ett mycket finare hotell med jacuzzi på balkongen. 4-stjärningt eller 4+. 25.000:- för två pers 4 veckor - grundpris dvs. Sen kommer de tillägg man väljer att göra. Men otroligt billigt.Så lite kostar inte hotellet senare på året kan jag säga ;) Vi älskar det hotellet och vi kommer återvända en dag!

    WOW!


    Hej hopp vad billigt det var!


    Riktigt prisvärt att åka dit då det inte är hössäsong. Skrattande


    Känns som att vår nästa resa går till Thailand. Man måste ju kolla in vad det är alla pratar om. Solig

Svar på tråden Thailand