• Eksson

    Vad kommer ert bröllop kosta/kostade (exkl smekmånad)?

    jenniferochaugust skrev 2013-04-23 12:05:47 följande:
    Jag har lagt märke till att det sticker i vissas ögon att vi lägger 125.000 kronor (vilket faktiskt inte är en jättebudget) på ett bröllop. Då framförallt släkt måste jag säga. Det är så ONÖDIGT att lägga en massa pengar på bara EN dag, säger de.
    Jag tycker verkligen att det är jättejobbigt när folk säger så, för självklart är det något jag är medveten om. Det skapar bara en massa ångest hos mig när folk säger så. Jag vet att det är en insats på en ny lägenhet till exempel, men det kostar faktiskt att gifta sig. Och det är just EN dag för att fira vår kärlek, något som vi kommer att komma ihåg och tänka på för alltid. Man ska inte ifrågasätta folks val, man får prioritera sina pengar precis som man vill tycker jag.
    Jag tror inte heller att dessa släktingar som ifrågasätter vårt bröllop faktiskt vet hur mycket det kostar, men de borde ju kunna försöka tänka efter lite: exempelvis trerätters middag för 60 personer med tillhörande dryck = 60.000 kronor och sedan med ringar, transport, kläder, blommor, musik osv så blir det ju en hel del...

    Sen kan man ju såkalrt gifta sig i trädgården och ha grillparty, men vi har ingen trädgård hehe... :)

    Håller helt med!


    Överlag, i många trådar faktiskt tänker inte alla sig för en gång innan man skriver, utan man skriver det man först tänker "Men GUD hur kan dom lägga så mycket på ett jäkla bröllop, det skulle jag ALDRIG göra"..typ.


    Jag är väl medveten om att detta är ett forum och man får säga sin åsikt, men jag kan tycka att man ändå ska tänka på hur man formulerar sig. För i den här tråden folk vill ju veta hur just du gjort, inte vad du aldrig skulle kunna tänka dig att göra. Man delar med sig av tankar och erfarenheter, och det finns absolut inget rätt och fel när det gäller bröllop.


     

Svar på tråden Vad kommer ert bröllop kosta/kostade (exkl smekmånad)?