• johbeh
  Äldre 6 Feb 15:55
  13121 visningar
  91 svar
  91
  13121

  15 juni 2013

  Här kan kanske alla brudar och brudgummer samlas som ska gifta sig den 15 juni 2013! Tillsammans kanske vi kan bolla ideér eller problem som uppkommer på vägen fram! Kyss Eller bara tjata om allt möjligt..

 • Svar på tråden 15 juni 2013
 • johbeh
  Äldre 27 Mar 19:44
  #51

  Min sambo skrattar åt mig när jag säger att jag kommer ta ledigt hela veckan innan vigseln? Någon mer som ska vara ledig eller kör ni på som vanligt :)

 • Tiotio­tio
  Äldre 3 Apr 08:51
  #52

  Johbeh: Haha, jag sitter och småflinar när du nämnet det här med att vara ledig veckan innan. Jag tänkte faktiskt samma sak. :)


  Vi kommer förvisso göra det mesta själv så det är väl därför jag känner att lite ledighet inte vore helt fel.


  Jag har varit hos tre olika florister hittills och tyvärr verkade alla butiker väldigt ointresserade av att hjälpa till. Otrevliga är mer rätt ord på deras service..vilket gör mig ledsen. :(


  Man vill ju gärna att butiken som gör buketten ska vara aningen engagerad.


  Hursom, jag får nog hjälp av mor med blommorna så det löser sig nog. :)


  Under påsk kom vi i kontakt med en lokal som gick att hyra för en billig peng så vi tänkte säkra upp med den utifall det skulle spöregna den 15e. Men jag håller tummarna att det är sol och minst 20 grader varmt! :D

 • johbeh
  Äldre 3 Apr 11:05
  #53

  Jag känner också att hur sjutton ska jag kunna koncentrera mig på jobb när bland det viktigaste i  mitt liv händer den veckan ;)Vad tråkigt med floristen!! När jag frågade bokade hon tid på en gång och berättade vad hon vill att jag skulle ha med mig vid mötet den 15 maj...bild på klänning, färger, frisyr och så vidare. Så det kändes mycket bra att jag får en bukett som passar helheten.. aklejatrend.blogg.se/index.html hittade den här hemsidan i jakt på bukett. Det var många som passade mig men passar de klänningen :)  Tiotiotio skrev 2013-04-03 08:51:09 följande: Jag har varit hos tre olika florister hittills och tyvärr verkade alla butiker väldigt ointresserade av att hjälpa till. Otrevliga är mer rätt ord på deras service..vilket gör mig ledsen. :( Man vill ju gärna att butiken som gör buketten ska vara aningen engagerad. Hursom, jag får nog hjälp av mor med blommorna så det löser sig nog. :) Under påsk kom vi i kontakt med en lokal som gick att hyra för en billig peng så vi tänkte säkra upp med den utifall det skulle spöregna den 15e. Men jag håller tummarna att det är sol och minst 20 grader varmt! :D

 • Tiotio­tio
  Äldre 3 Apr 11:30
  #54

  Jo men precis, man vill gärna lägga ner lite tid på den viktigaste dagen i sitt liv :)


  Ja, men det finns förhoppningsvis fler florister i Sthlm än just de tre jag träffat, men ändå. Känns segt och man tappar lusten. :) Jag tänkte strunta i blommorna för tillfället och fokusera på dukningen istället. Kanske blir personalen i blomsterbutikerna lite mer tinade när våren kommer :)


  Vilka fina brudbuketter det fanns i länken du skickade!


   


  Hur tänkte ni, Johbeh dekorera, har ni någon tema eller färg ni följer?


  Vi tänkte köra vintage/rustikt, brutet vitt, lätt rosa och grått (betongfärgat).


  Det har blivit lite loppisar och second hand för att hitta både det ena och andra...försöker komma undan lite billigare med dekoreringen. Insåg ganska snart att allt som rubricerades under kategorin bröllop var rätt dyrt..typ på Panduro eller liknande butiker.


   


  Hur vart det med klänningsvalet Johbeh, tänker du ha båda under dagen eller vart det bara en? Kommer ihåg att din bolero är superfin!


  Provade själv klänningen i helgen och insåg att den passade bättre nu (köpte den 2år tidigare för att det var just rätt modell och pris). Men fick gliringen från syrran om att det kan va en idé att hålla vikten.. :P Så funderar på om jag inte ska köpa mig en bolero för att visa mindre av ryggen..för jag har tänkt att jag minsann inte tänker gå ner i vikt för syns skull. (Men visst funderar jag på att det vore bra att äta enligt tallriksmodellen...) :)


  Är det någon annan som har behövt tänka på vikten nu pga klänningen? Nu när bröllopet är ett stenkast bort.


   


  Oj, nu vart det ett långt inlägg, men nåja :)


   


  Tingeling!


   


   

 • johbeh
  Äldre 3 Apr 11:48
  #55

  Oooh klänningsvalet... vet inte om jag vågar erkänna! Men jag har skickat efter en ny haha snälla mamsen betalar.. Snart hade jag rent pengamässigt lika gärna gått och köpt en i bröllopaffären... jaja.. Jag tänker inte banta även fast jag skulle behöva det men jag blir lite vrång och tänker varför ska jag se annorlunda ut när jag gifter mig mot annars.. jag har insett att jag har min trivselvikt. MEN jag vräker inte i mig utan försöker hålla igen så klänningarna går igen ;)  Dukningen håller jag (ja, det är jag som är intresserad min blivande är nada intresserad, tyvärr). Jag har köpt en löpare på panduro i cerise då hans slips går i färgerna cerise/lila. Har köpt billiga vaser på ikea och ljushållare som jag ska gruppera. Linnedukar i vitt samt servetter. Så vitt cerise/lila ...buketten ska få gå i samma .

 • johbeh
  Äldre 3 Apr 11:49
  #56

  Varför blir det inte radbrytningar?

 • Tiotio­tio
  Äldre 3 Apr 12:06
  #57

  Åh jaha! Men vad härligt iaf! Det var snällt! :) Men huvudsaken är att du trivs i den klänning du gifter dig i!


   


  Jo men så känner jag också. Jag känner att jag har min trivselvikt och varför ska man då gå ner i vikt för syns skull?


  Äh, det blir mer grönsaker och lite mer koll bara :) Nu när våren är här, nästan iaf, så kan man ut och springa och gå. :)


   


   


  Jag trycker ner enter två gånger, det verkar ge radbrytning och mellanrum mellan styckena.

 • johbeh
  Äldre 3 Apr 12:08
  #58

  Testing testing  

 • johbeh
  Äldre 3 Apr 12:09
  #59

  testingtesting

 • johbeh
  Äldre 3 Apr 12:10
  #60

  testing<br>testing    

Svar på tråden 15 juni 2013
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.