• johbeh
  Äldre 8 Feb 17:04
  14143 visningar
  91 svar
  91
  14143

  15 juni 2013

  Jag är jättenöjd med boleron förutom att det är lite svett varning i den ... haha vet inte om det är materialet eller jobbigt efter påklädningen.


  MariaochDaniel skrev 2013-02-08 16:56:52 följande:
  Jaha den är därifrån. Bra, då kommer jag nog att beställa en sådan.

  Vår tärna är florist, så hon kommer att göra alla buketter och dekorationer och vi betalar bara för materialet. Lite tur ska man ha. Ha de jag inte haft henne, hade jag nog ändå gått till florist, men kanske tagit en enklare bukett.

  Det är alltid bra med kontakter. Min brorsdotter är makeup artist så den delen fixar hon!


  Jag vill nog också ha en rund bukett och det enkla är ibland det snyggaste! Jag var inne på pioner men floristen berättade att en pion bukett förändras under dagen och är det varmt så slår de ut rätt så fort. Så det blir nog inga pioner..

 • johbeh
  Äldre 8 Feb 17:46
  #25

  Tårtan, ja!! Det lutar att vi beställer från Ica maxi. Vi har blivit bjudna på en jättefin bröllopstårta därifrån. Annars så tycker jag priserna är hutlösa och tårtan brukar inte gå åt :) många är mätta efter maten och drickan ..

 • johbeh
  Äldre 10 Feb 19:28
  #29

  Det står jättebra på Ica maxis hemsida både om bakelser och tårtor.


  www.brollopstorget.se/Forum-1-15/m4051113-30.html längst ner i denna länk är det en tjej som visar upp sin Ica maxi tårta och jag tycker den är jättefin!


  Våra inbjudningskort ligger också och väntar på att skickas. Vi beställde från brollopstryck.se och är nöjda

 • johbeh
  Äldre 10 Feb 19:30
  #30

  Skickade för fort ...Det går jättebra att läsa på Ica...... ska det stå!


  Valde ni att göra egna inbjudningskort eller? Jag är ju inte så pysslig av mig eller mitt tålamod är rätt så kort Glad


   

 • johbeh
  Äldre 15 Feb 11:39
  #34

  Välkommen!


  Övi skrev 2013-02-15 11:27:27 följande:
  Jag hänger också på här :). För mig känns det som om planeringen står still gör tillfället. Kommer ni beställa brudbukett eller gör ni själva ? Är musiken i kyrkan/vigseln klar och har ni vigselprogram? :)

  Vår planering står också still.. jag vill att tiden ska gå lite fortare. Jag/vi beställer buket och corsage (stavning?!?) från en florist. Jag har bokat ett möte så den 15 maj ska jag eller vi till henne och bestämma allt. Min sambo är inte så intresserad av just den biten Flört. Så jag har fria händer!


  Hur har ni det med vigselringar? Har ni beställt/bestämt er? guld/titan/silver/diamanter eller annat?..


  Vi har beställt en vigselring till mig i vitguld med diamanter. Min förlovningsring är i guld och valde vitguld eftersom diamanterna blingar lite extra då. haha... ska se om jag får upp en bild


   


   


   


   

 • johbeh
  Äldre 15 Feb 11:44
  #35


  Vigselringen ska upp i samma höjd som förlovingsringen. När jag var yngre sa jag alltid att om jag någon gång gifter mig ska ringen vara så tung att handen knappt går att lyfta hahaha... Ursäkta de taffliga naglarna som inte var fixade. Ringen är en av våra dyraste poster annars så försöker vi att inte dra iväg..
 • johbeh
  Äldre 15 Feb 11:47
  #36

  Vi har inget vigselprogram eller på gång .. är det någon som planerat in träffen med vigselförrättaren än? eller hur går det till? Jag väntar med vigselprogrammen tills vi träffat prästen om han motsätter sig något. Men vi har en solo sång (systers man) och så tänkte vi sommarpsalmerna den blomster tid bland annat.

 • johbeh
  Äldre 15 Feb 12:21
  #38


  Jag tänkte:
  låg klack (kan inte gå med höga klackar)
  färg (helt enkelt för att jag tycker det är snyggt)
  Tyckte dessa var snygga för att klacken är i mocka och inte "klacksvart" dessutom passar de till slipsen min sambo valt!!


  Dessa kommer från Vagabond och kostade 699:- men jag räknar med att kunna ha dem till vardags sedan!


  Tack! Jag är skitnöjd med ringvalet.. vi får hämta den i maj..

 • johbeh
  Äldre 13 Mar 20:37
  #42

  Övi skrev 2013-03-10 22:53:40 följande:Inbjudningarna är skickade för flera veckor sedan, klänningen är köpt,festprogrammen är klara. Det är så mycket kvar som jag måste ta tag i. Eftersom festen hålls i en bystuga hade jag önskat att piffa rummet lite mysigare än allt furu men vet inte hur. Ev tyg men jag har inte lust att lägga ner hur mycket som helst på att pynta heller. Vi får se hur det blir. Någon som har förslag? Jag har pratat med florist angående den buketten jag har tänkt och blir besviken eftersom Ranunklerna tydligen har blommat över då. Så nu är jag inne på pioner. Jag har lyssnat med en gammal klasskompis till mig och Calle som är superduktg att sjunga och spela gitarr om hon vill spela i kyrkan. Så jag håller tummarna här hemma att hon inte jobbar med annat den helgen. Här är en bild på min ring.. Längtar tills jag får bära den på heltid :)Det är lite samma sak här med tråkig lokal. Men vi vill inte lägga ut massor på att fixa lokalen. Vad tråkigt med ranunklar för det hade jag en tanke om :( i min bukett. Annars så har vi utökat gästlistan och beställt catering till bröllopsdagen. I helgen köpte vi placeringskort på panduro och lite annat pyssel till bröllopet. Jag har tänkt att köpa servetter den lite tjockare varianten och rulla ihop med ett litet sidenband. Det närmar sig...... :))    

 • johbeh
  Äldre 27 Mar 07:47
  #45

  Hallooo!Vad händer hos alla ?Idag ska vi till lokalen och mäta bord och rum för att kunna börja så smått med bordsplacering jag räknar med att det tar tid. När det gäller bordsplaceringen tänker vi inte gå efter vett och etikett utan känsla. Så min och hans släkt kommer nog att vara uppdelad... vi får se hur borden kan stå.Nu på morgonen klickade jag hem ett par örhängen från etsy.com!  Hur tänker ni kring smycken.?  Jag tänkte bara har örhängen inget halsband. Velar fram och tillbaka gällande armband... vill inte se översmyckad ut ;).HAr ni skickat iväg hindersprövningen än ? Blanketterna ligger utdragna här ...känns stooort.. haha          

Svar på tråden 15 juni 2013