• johans­on
  Äldre 6 Feb 17:50
  13101 visningar
  91 svar
  91
  13101

  15 juni 2013

  Jag hänger på!

 • johans­on
  Äldre 6 Feb 20:44
  #3

  Vi (eller jag) har fixat Klänning (ska bara göras lite ändringar) Bil Barnvakt Lokal med mat, personal, dukning Vigselförättare (väntar dock på svar) Solosång och gitarrist Inbjudningskort ska skrivar ut och monteras. Ska skicka dem om en vecka så de kommer fram på alla hjärtans dag. Börjat på festprogram Har ev en gäst som ska göra brudbuketten Har material till placeringskortshållarna Har bett till vädergudarna då vi ska gifta oss utomhus Känns som om det är mycket kvar att göra! Drömmer ofta om bröllopet. Nåt som går fel. Men det blir nog bättre desto mer man har klart. Hoppas jag iallafall. Har ni skickat era inbjudningar? Blir ni många?

 • johans­on
  Äldre 6 Feb 20:45
  #4

  Skriver från iPad och då fungerar tyvärr inte styckesindelningen.

 • johans­on
  Äldre 8 Feb 10:50
  #7

  Vi kommer bjuda 62 (inkl våra två små barn). Vi har beslutat att inga andra barn ska få vara med (hade blivit 21 barn till). Det är en chansning med utebröllop men det finns tak över oss (gästerna får ta med paraply om det behövs).

 • johans­on
  Äldre 10 Feb 18:35
  #26

  Puh! Äntligen är inbjudningskorten klara. Ligger i sina kuvert och väntar på att bli skickade (på onsdag). Kul att fler kommit med i forumet. Johbeh: ta båda klänningarna. De är superficiell båda två. Brudbukett: jag har ingen aning om hur jag ska göra. Kanske kan en gäst göra den. Tårta: vi beställer ev bakelser. Var på ett bröllop där de löst det så. Jättetrevligt. Vi får se hur vi gör. Johbeh: vad har ni fått för pris på tårta från maxi? Har funderat på att beställa från dem. Tårta eller bakelse.

 • johans­on
  Äldre 10 Feb 18:36
  #27

  www.nixa.se/wp-content/gallery/cocktails_limited_edition/c935_brud.jpg Denna klänningen har jag köpt. Ska dock sy på axelband.

 • johans­on
  Äldre 10 Feb 20:02
  #31

  Jag är inte heller så pysslig av mig men jag gjorde mina själv...De ligger i min profil. Kan inte få upp dem här i forumet, tyvärr.

 • johans­on
  Äldre 15 Feb 15:01
  #39

  Jag har inte bokat vigselförättare än. Vet inte hur cermonin ska vara men de har säkert nåt förslag.
  Ring har jag inte heller beställt men jag vet vad jag vill ha. (En vitgulds alliansring)
  Brudbukett hoppas jag en bekant vill göra.
  Festprogrammet har jag börjat så smått på. Kommer skriva lite om varje gäst så det tar ett tag att göra (62 bjudna).

  Just nu känner jag mig ganska lugn när det gäller bröllopet. Men om jag tänker på allt som ska fixas så blir jag lite stressad. Det är ju så mycket smått som ska göras.

Svar på tråden 15 juni 2013
Logga in
Bli medlem