Inlägg från: Sudditjuven |Visa alla inlägg
  • Sudditjuven

    Bröllop 2015

    Jag är med i en burleskgrupp och vi skulle uppträda på en klubb som heter Carnevalesque, som i korta drag är en klubb med fokus på det dekadenta, extravaganta, burleska och.. ja, den där guldkanten på tillvaron helt enkelt. Just denna gången var det 20-talstema. :) 

    Natti! 

  • Sudditjuven

    ellie01 - Tror att det bästa är att ge dem lite färgalternativ om man är otålig. Jag vet att min sambo har rätt svårt att komma på färger bara sådär ur tomma intet. :)

    Jag läser genusvetenskapligt kandidatprogram och kommer att vara färdig 2015. Vad jag ska bli efter det? Eeeeh... :D

    Kan du inte lägga upp bilder föresten? :)

    Artemiss - Yes, hela rubbet! Och absolut! :) Jag tänkte faktiskt lägga ut en annons här på BT ganska snart. Vår hemsida är lite amatörmässig (det är jag som har gjort den), men har all info; http://ravishingbyrds.wix.com/ravishingbyrds 

  • Sudditjuven

    ellie - Ååh vad fint! :) Tänker genast på Arizona.. har jag rätt?
    Haha, han har sett mig uppträda ett par gånger så tycker att det borde räcka. ;) Har dock lagt det på hyllan ett tag framöver då jag har himla mycket annat att göra.. Trist, men det finns en tid för allt!  

    Artemiss - Här är för övrigt bröllopshemsidan (om jag inte har visat den förut.. /senil)! www.weddingwire.com/sarahjoachim . Lösenordet är majsanx :)

  • Sudditjuven

    När är det föresten "okej" att boka datum? Känns ju lite knasigt att boka en vigselförrättare och ett datum redan nu, även om jag har datumet i huvudet. Flört 

  • Sudditjuven

    Artemiss - men vilken läcker klänning!! Och slöjan ser ju ut  att bli jättebra! Är det tyll den är gjord av?

    Jag har redan ringt en vigselförrättare men det var mest för att checka om det kostade något i och med att vi ska gifta oss ute i naturen. Tänker resekostnader och dyl. :)
    Jag tror att sjökaptener får lov att viga på land också! Och är du politiskt insatt så får politiker viga, tror jag.  

  • Sudditjuven

    Ah, smidigt! Det är ju lite roligare om man har en personlig anknytning till vigselförrättaren. :D 
    När det gäller vigselförrättare i Höör så tog de 300 kronor om det var utanför kommunen. Känns ju som en piss i havet i bröllopssammanhang. :) 

  • Sudditjuven

    Tror ni att det är svårt att göra större figurer av betong? Tänker mig typ., kaniner. Vår festlokal ligger inbäddad i lövskog och jag hade en idé om att placera ut vita betongkaniner här och var. :) (Har jag skrivit om det här förut..?)

     

  • Sudditjuven

    Ah, tack! Då är det bara för mig att börja leta formar. Skrattande

    Och nu känner jag mig duktigt överambitiös.. men jag ska försöka tillverka sådana här dörrar; 



     Min sambo vet dock inte om det ännu, haha. Så ska rådfråga honom om det ens är möjligt att ha sådana utan att hela ställningen rasar. :)
  • Sudditjuven
    Artemiss skrev 2013-07-14 18:45:56 följande:
    ps. Och ja, du höjer ribban en aning i ambitionsträsket. ;) 
    Min sambo sa att det inte kommer att bli så mycket bröllop, utan en upplevelse, haha. Det är väl lite så jag vill ha det också! :) 

    filibustern - "inte nu" som i "inte idag"? :D
  • Sudditjuven

    Du får helt enkelt göra som jag gjorde! Inte fråga, utan bara bestämma en månad och ett år. :) Vill han ändra så får han kompromissa. Min sambo kan verkligen inte bestämma sådant.. 

Svar på tråden Bröllop 2015