Inlägg från: Kissekatten |Visa alla inlägg
  • Kissekatten

    Bröllop 2015

    Här är en student till som planerar att gifta sig sommaren 2015Skrattande Då har min sambo jobbat två år efter sina studier och jag kommer att ha jobbat ett år. För mig är det viktigt att ha pluggat klart innan bröllopet och så kanske ekonomin är lite bättre...

    Jag har mina sista två tentor den här veckan så jag går igenom en föreläsning, går in på bt, går igenom en föreläsning till osv. Funkar fint! 

  • Kissekatten
    Artemiss skrev 2013-05-29 23:48:10 följande:
    Jag förstår ditt tänk, men jag orkar inte vänta så länge! ;)
    Ekonomin hade helt klart varit en lättare nöt, men sambon jobbar iaf så det funkar ju. Har ni några preliminära budgetplaner eller så än? Jag vet inte riktigt om det är realistiskt men jag skulle bli väldigt glad om vi kunde hålla oss till ca 50 000, tänker bjuda runt 65 personer. Så lite billiga men bra lösningar vore ju inte helt fel. :)
    Jag har någon slags dröm om att bjuda på trerätters i någon fin lokal. Efter att ha tittat runt lite så har jag insett att det kostar runt tusenlappen per gäst för mat+dryck. Vi har tänkt mellan 50-60 gäster så drömbudgeten på 50 000  spricker redan där för mig. Därav bra om vi båda jobbar. Ska ha min mammas klänning dock så där sparar jag ju lite :) 

    Hur har alla andra tänkt med maten? 
  • Kissekatten
    ellie01 skrev 2013-05-30 09:42:40 följande: 
    Kommer ni ha +1? alltså får era gäster ta med en date?
    Vi känner att vi vill endast ha folk vi känner men vi känner massa par, ska man då inte låta våra "singel"-gäster ta med någon? Låt säga att dom är i ett förhållande men att varken jag eller fästmannen har träffat den "nya".
    Är lite kluven! Några tips?  
    Jag tycker att man får bjuda båda två om de har ett etablerat förhållande även om man inte känner den respektive så bra. Gränsen tycker jag går vid att man bor ihop eller har varit tillsammans flera år. Jag tycker inte man måste skriva +1 på inbjudningskortet om man inte vet om personenär tillsammans med någon. 

    Smart att göra som flera skriver, att ha bröllopet på annan ort så att bra de som tycker det är värt att komma gör sig besväret :) 
Svar på tråden Bröllop 2015