• FruForsmark

    Brudföljets kläder...Hur gör ni?

    Syns kanske inte jättebra på den här bilden. Men vårt tema var ljusrosa.


    Jag hade bukett med ljusrosa och rosa rosor och pioner samt ljusrosa knappnålsrosor i håret (syns ej så bar här här). Tärnorna hade exakt samma ljusrosa sidenklänningar med tunnt chiffongtyg över. Ena valde axelband och den andra avstod. Båda hade ljusa skor och båda hade en större vit ros i handen med bladverk i kyrkan. Maken hade mörkblå kostym med vit väst och kravatt och näsduk samt rosa nappnålsros. Bestman hade svart kostym med vit väst och kravatt i vitt med gröna mönster samt liknande näsduk samt vit knappnålsros.


  • FruForsmark
    daniiel skrev 2013-02-03 12:37:57 följande:
    Maken, brudgummen, hade svart kostym, vit skjorta, rosa väst och kravatt samt svarta "converse". Marskalkerna hade också svart kostym och vi skjorta, men "bara" rosa slips, samt svarta "converse". Dom var alla ganska lika varandra alltså, men maken lite mer uppklädd :)


    Brudnäbben


    Vad snyggt!! Fjäderbuketter? Jätte coolt och genomtänkt!
  • FruForsmark
    daniiel skrev 2013-02-04 13:26:23 följande:
    Tack :) Hehe ja, ingen av dom blommorna jag ville ha fanns i agusti, så jag valde att skippa blommor helt då. Beställde fjäderbuketter från USA istället. I min och dotterns är det pärlor också, men det syns inte på bilderna. Makens corsage beställde jag också, den matchade min bukett. Marskalkarnas gjorde jag själv, så dom skulle matcha tärnorna :)

    Vissa tycker det ser ut som dammvippor och tycker det är jättefult, men jag tycker buketterna gjorde sig riktigt bra faktiskt :)

    Måste bara få säga också att du hade väldigt fin brudklänning, vacker brud! :)
    Tycker det var jätte tufft! och det matchade ju så bra enligt bilderna. :) tack så mycket och detsamma!
Svar på tråden Brudföljets kläder...Hur gör ni?