• filibustern

    Brudföljets kläder...Hur gör ni?

    vi kommer nog göra så att dom brudföljet får ha vilken kostym/klänning de vill. ev. kommer vi be att det går i en viss färg, enligt vårt tema, men annars spelar det ingen roll... 

  • filibustern
    Chicita skrev 2013-02-04 10:50:07 följande:
    Vi hade ju inget färgtema direkt, utan vi hade istället temabröllop (medeltid).
    Marskalkerna matchade maken väldigt väl. Makens kläder var lite mer påkostade, men annars hade dom i princip likadana kläder.
    Mina tärnor fick välja modell och färg i princip helt fritt (bara det var en 1300-talsmodell på klänningen) och så hade jag önskemålet att något skulle vara grönt.
    Men vilken nyans av grön var helt upp till dom.

    Det blev en guldgrönbrun nyans kan man säga. I vissa ljus skimrade det lite grönt, och i andra ljus såg det brunt ut med guldinslag...
    Våra tjej-näbbar skulle egentligen inte ha matchat, men jag fick mer tyg över när jag sydde min klänning än vad jag räknat med så jag kunde sy deras i samma tyg så dom fick vara "prinsessor" med krona på huvudet och allt. För att det skulle bli lite skillnad så fodrade jag deras klänningar med olika färger. Och den lille "prinsen" fick en vinröd dräkt. Det viktigaste var att han var fin och trivdes, inte att han matchade resten i färger.

     



     


    så himla fint! och kul!
Svar på tråden Brudföljets kläder...Hur gör ni?