• Äldre 31 Jan 21:42
    7592 visningar
    20 svar
    20
    7592

    Alla hjärtans dag tips, tack :)

    Pixilina skrev 2013-01-31 14:19:32 följande:
    Hej på er!

    Nu börjar det bli dags igen att planera inför alla hjärtans dag och det är lika svårt varje år. 
    Första året jag och min sambo var tillsammans gav har honom ett läderarmband med en silver medealjong med våra initialer samt ett hjärta på (gjorde ett likadant till mig själv). Jag fick den största bukett rosor jag sett:)

    År två, alltså förra året hade jag lagt ner min själ i att pyssla ihop ett presenthäfte med olika mysiga saker i, så som, bio, tre-rätters, spa-kväll. mm. Jag fick ingenting och han kände sig oerhört dum, och jag såklart besviken.

    Detta år har vi pratat en del om just detta om att han känt sig så dum och han har frågat hur vi ska fira..
    jag vet att han kommer överraska mig med nånting, vad vet jag inte.. Men vad ska jag ge honom i år? Alla mina tidigare presenter har varit så genomtänkta.. Ska jag bara laga en fin middag eller  ska jag anstränga mig mer?

    Lite råd och hjälp, tack :)
    Vad har era män fått av er? 
    Åh vad fin idé med boken! Jag har gett min sambo en sån "fyll-i-bok" som heter en kärleksförklaring. Det uppskattade han verligen!

    Ett år gav jag honom massor av hans favorit saker, choklad mm som jag sen hade skrivit en lapp på varje sak med en egenskap som jag älskar hos honom :)

    Har även gett honom ett halsband med en fyrstav där jag valde att gravera in datumet vi blev tillsammans, detta året på alla hjärtans dag ska han få en till stav med datumet vi förlovade oss ;)
  • Äldre 2 Feb 14:44
    #13
    filibustern skrev 2013-02-02 14:23:24 följande:
    har oxå problem att klura ut nåt! vi har vart ilag i 7 år.. så idéerna håller på att sina.. har gett saker, blommor, har gjort en skattjakt åt honom (två gånger, dock inte alla <3dag), gett honom en mugg, massage, speciell middag m.m. men vet inte vad jag ska ge? vad kan ja ge? han gillar inte att gå på bio, han kan inte dansa (och vill inte) vi har ingen skoter så vi kan fara ut å fika eller nåt... har förut även gett honom smycket, men han ogillar smycken.. har sällan på sig förlovningsringen... manchettknappar... inte riktigt hans grej.. vet inte alls.. 
    Ge han en sån fyll-i-bok tex en kärleks förklaring? Det har jag gjort och det blev jätte uppskattat!
  • Äldre 2 Feb 15:56
    #17
    filibustern skrev 2013-02-02 15:38:58 följande:
    ok.. hur då? alltså hur funkar en sån? ge ett exempel :)
    Här har du en sån www.presenteriet.se/presenter-bocker/17-fyll-i-bok-en-karleksforklaring-.html.

    Det är alltså en färdig bok där det tex står; Hur träffades ni? Första dejten? Vi pratar mycket om? osv. Sen finns det tomma rader som du kan skriva ett svar på Skrattande Jätte fint att ge bort till sin käraste!
Svar på tråden Alla hjärtans dag tips, tack :)