• Irma82
    Äldre 1 Feb 22:13
    7598 visningar
    20 svar
    20
    7598

    Alla hjärtans dag tips, tack :)

    Jag tänkte väcka honom med frukost och ge honom en personlig stansad sked, med texten (JAG ÄLSKAR... KAFFE! ) :) :) sedan tänkte jag använda jobbets "julklapp" 2 st biobiljetter samt ett presentkort -som vi haft liggande ett tag- till ett restaurangbesök. :) 

  • Irma82
    Äldre 2 Feb 15:36
    #14
    filibustern skrev 2013-02-02 14:23:24 följande:
    har oxå problem att klura ut nåt! vi har vart ilag i 7 år.. så idéerna håller på att sina.. har gett saker, blommor, har gjort en skattjakt åt honom (två gånger, dock inte alla <3dag), gett honom en mugg, massage, speciell middag m.m. men vet inte vad jag ska ge? vad kan ja ge? han gillar inte att gå på bio, han kan inte dansa (och vill inte) vi har ingen skoter så vi kan fara ut å fika eller nåt... har förut även gett honom smycket, men han ogillar smycken.. har sällan på sig förlovningsringen... manchettknappar... inte riktigt hans grej.. vet inte alls.. 
    Vi har varit tillsammans i 6 år och känner igen mig lite i det du beskriver. Han äter väl frukost varje morgon? :)
    jag köpte den här silverskeden, min pojkvän älskar kaffe så det blev JAG ÄLSKAR.... KAFFE ;) Tror inte att man behöver bräcka förra årets 14/2 men man kan dock uppmärksamma den man älskar på nåt sätt.

    Ritaks förslag är super!
     
Svar på tråden Alla hjärtans dag tips, tack :)