• Aniara­4
    Äldre 31 Jan 23:05
    7621 visningar
    20 svar
    20
    7621

    Alla hjärtans dag tips, tack :)

    FrökenMäkelä skrev 2013-01-31 21:49:26 följande:

    Tyvärr inte då jag och min sambo ser alla hjärtans dag som ett komersiellt jippo från butikernas sida för att tjäna extra pengar på vårt samvete att man måste uppvakta sin partner med en massa tjohej.
    Varför inte visa sin kärlek någon av de andra 364dagarna som året består av och inte på grund av en utnämd dag. Samt att man slipper bli besviken om den andra partnern har glömt vad det är för dag.


    Jag känner lite likadant inför kommersialismen, men tycker fortfarande det är trevligt att uppmärksamma den man älskar på något sätt som inte behöver kosta mycket pengar. Oftast blir det en mysig middag hemma med tända ljus, gott vin osv. Om något av maten kan formas som ett hjärta blir den det, t.ex. med hjälp av en pepparkaksform. Före jul köpte jag en hjärtformad pralinform (eller många hjärtan då), den kanske ska komma till användning i år.

    Min man brukar köpa blommor, och det kan förstås bli en eftergift till det kommersiella då han ofta gör det lätt för sig  och tar en typisk Allahjärtansdagsbukett, men det må väl vara hänt då!
Svar på tråden Alla hjärtans dag tips, tack :)