• Augusti13

    Någon fler som planerar barn efter bröllopet?

    jimmyojennifer skrev 2013-01-28 14:33:17 följande:

    Jag ser verkligen fram emot att påbörja bebisverkstaden. Vi har pratat om det väldigt mycket hemma under åren och har kommit fram till att när vi gift oss så är vi redo att försöka.


    Ju närmare det kommer, desstu större blir längtan efter barn. Hoppas det går bra för alla er andra!


    Gud vad mysigt! För oss är det lite tvärtom :p Vi har också sagt att vi ska försöka efter bröllopet, men ju närmare det kommer ju mer osäkra blir vi.. Haha. Så vi kommer nog vänta lite, känner oss fortfarande för unga! Alltså, inte att ålder spelar roll, men för unga till sättet om ni förstår. (vi är båda 25 år) :)
  • Augusti13
    jimmyojennifer skrev 2013-01-29 07:25:49 följande:

    Jag håller verkligen med dig! Jag har alltid haft svårt att förstå argumentet "Nej, gud nej jag är inte redo för att gifta mig ännu, det är så bindande" ofta sagt att personer som har barn. Hur kan man tycka att det är mer bindande att gifta sig än att skaffa barn?


    Det känns som att folk skaffar barn utan att tänka sig för. Som att det är ett impuls köp på tuggumi. Missförstå mig rätt, jag vet att alla älskar sina barn hejdlöst oavsett hur dom blev till! Men att folk inte längre verkar tänka längre än den där lilla gulliga bebisen. Tre år senare var det as jobbigt, för att förhållandet sprack, pengarna räcker inte till och man har aldrig "egen tid" längre. Som sagt, jag säger inte att det här gäller alla. Men jag har många i min närhet som gjort den resan trots att vi var flera stycken som sa " Är du verkligen säker på att du är redo för det här. Jag menar du känner ju knappt pappan i frågan, ni har ju bara varit tillsammans 6 månader plus att du precis börjat plugga"


    SJÄLVFALLET (!) får alla göra precis som dom känner för. Men om man varit tillsammans 5-6 år och har två barn är man inte då redan väldigt bunden till personen för all framtid?


    En skilsmässa är tuff ja, men då kan man gå igenom de, dela upp sakerna och aldrig mer se varandra, men har man barn är man ju verkligen bunden, då kommer du för alltid behöva ha kontakt med ditt ex på ett eller annat sätt.


    Gud vad jag håller med dig! Vissa kompisar tycker det är konstigt att vi vill gifta oss så "unga" (vaddå, måste man vara 35?), men vi har varit ett par i 6 år. Själva har de skaffat barn med killar de känt i max ett år.. Sjukt hur vissa tycker sig vara mogen för BARN, men inte för att gifta sig.. Knas!
Svar på tråden Någon fler som planerar barn efter bröllopet?