• Äldre 23 Jan 13:03
    2331 visningar
    8 svar
    8
    2331

    Det närmar sig

    Hej,


    Det spritter i kroppen på mig av glädje och jag kunde inte komma på något bättre ställe än här att dela med mig av. Vi har planerat bröllopet till och från sedan januari 2012. Vi gifter oss nu i sommar. Visst har jag vetat hela tiden att det är verklighet att vi ska gifta oss men igår kom våra beställda trycksaker hem och på fredag lägger vi inbjudningarna på lådan, så nu känner det verkligen på riktigt!


    Det här känns så himla häftigt! Nu är det inte långt kvar, bara några månader! När slog det er att ni faktiskt ska gifta er?

  • Svar på tråden Det närmar sig
  • Äldre 23 Jan 15:26
    #3

    Jag kunde inte sova alls igår! Gick runt och bara pysslade och tittade på sakerna till bröllopet. Kände mig som ett barn den 23 december.


    Första gången jag satte på mig min klänning hemma var jag dö trött med maskara i halva ansiktet och håret på ända, men jag kände mig så vacker! Annamolly du kommer älska när den väl kommer! Ska ni gifta i er Grekland?

  • Äldre 24 Jan 07:53
    #8
    Doofie skrev 2013-01-23 17:36:11 följande:
    Jag tror vi både insåg det på nyårsafton. Ganska sent.. med tanke på att vi gifter oss om EXAKT en månad idag ;) Men det blev verkligen: SHIT! det är ju på riktigt!
    Går hela tiden runt med en viss otålighet i kroppen nu för tiden ;) En typ av rastlöshet och frustration som jag inte riktigt kan sätta fingert på :P Men då har jag ju bara EN månad kvar också.. (det är verkligen helt galet!)
    Bara en månad kvar? Åh så härligt! Jag hoppas ni får en underbar dag!
Svar på tråden Det närmar sig