• Annamo­lly
    Äldre 23 Jan 13:46
    2345 visningar
    8 svar
    8
    2345

    Det närmar sig

    Usch jag tycker det kanns sa galet langt kvar, fast det egentligen inte ar det! (22 Juni) Vi kan inte planera allt forran vi har varit en svang till Grekland i Februari igen och spikat allt. Sa det star valdigt stilla just nu med planeringen, det ar val darfor det kanns lite overkligt. Sedan ar inte min klanning klar heller sa jag har inte fatt hem den. Kanske nar jag far det kommer det kannas lite mer pa riktigt. Men hittills har vi knappt gjort nagot alls, kanns det som. Inte ens skickat ut inbjudningskort! 


    2013.06.22 Samos, Grekland
  • Annamo­lly
    Äldre 23 Jan 16:55
    #5
    jimmyojennifer skrev 2013-01-23 15:26:10 följande:

    Jag kunde inte sova alls igår! Gick runt och bara pysslade och tittade på sakerna till bröllopet. Kände mig som ett barn den 23 december.


    Första gången jag satte på mig min klänning hemma var jag dö trött med maskara i halva ansiktet och håret på ända, men jag kände mig så vacker! Annamolly du kommer älska när den väl kommer! Ska ni gifta i er Grekland?


    Ja min blivande har hela sin familj och slakt dar sa det ar enklast sa. Sedan gillar jag det grekiska vadret! Jag har provat klanningen redan, fast en 'sample' version, men dom haller pa att sy upp en efter mina matt nu. Sa jag vet att jag alskar den, men jag har den inte hemma an, sa det kanns anda lite overkligt! Glad Ikvall ska vi designa invites. Min fastman textade och sa att vi borde ta tag i det idag. Han verkar ha last mina tankar! 
    2013.06.22 Samos, Grekland
Svar på tråden Det närmar sig