• Loveit

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Har ni hittat någon modell ni vill ha nör det gäller brudklänning? Själv är jag (som många andra) förtjust i axelbandslösa klänningar. Problemet för mig är att mina bröst har försvunnit efter två barn och jag har gansk svårt att acceptera det. Då kan jag inte ha någon bh som hjälper till.. I-landsproblem!

  • Loveit
    FruS2016 skrev 2015-08-16 20:43:06 följande:

    Jag vet att jag inte vill ha axelbandslöst, trivs inte alls i det och har aldrig gjort så jag komme ha med band eller allra helst en liten ärm (kort, lång vill jag inte ha). Jag vill ha A-linje, ingen sjöjungfruhistoria och heller ingen maräng-prinsessigt sak med massor av tyg i ett långt släp. Gärna spets eller tyll (i lagom-Svensson-mängd).. Ska bara hitta klänningen och få in den inom budgeten...


    Finns det ens brudklänningar med band? ;) Jag har letat som en tok på nätet efter klänningar med band men det finns inte många!
  • Loveit

    Vad spännande militäfrun! :) du måste lägga upp en bild från annonsen och en på din färdiga klänning sen. Tycker det är så roligt att se hur resultaten blir :)

  • Loveit

    Nu har vi toastmaster och toastmadame fixat! Så glad över att de tackade ja! :)

    Gästlistan är vi klara med. Har beställt material så jag kn börja med inbjudningskorten.

    Jag har lite svårt att bestämma mig för vilka jag vill ha som tärnor, samma problem har sambon.

  • Loveit

    Har ni funderat på att dekorera i kyrkan?

    Även fast vi nu har bokat en jättefin kyrka så vill jag ändå dekorera lite vid bänkarna. En blomma vid varje bänk eller kanske knyta nå band eller liknande på bänkarna vid gången. Frågan är vem som ska göra det och sedan plocka ihop allt efteråt..vi har vigsel kl 15 och det kommer säkerligen vara några efter oss.

  • Loveit

    Då for min blivande man till affären för att kika på kläder till bröllopet. Han var lite orolig nör inte jag skulle med men jag litar på honom och butiksbiträdet. Det är trots allt han som ska känna sig fin på bröllopet, i mina ögon är han snygg oavsett vad han har på sig :) Han skulle tänka på färgtemat i alla fall, sen får vi se om han hittar något. Sa att vi kan beställa också, bara han provar och se vad han passar i och vill ha. Så spännande!!

  • Loveit

    Vi kommer ha buffé men vet inte vad vi ska ha på buffén riktigt. Ena dagen vill vi ha skaldjursbuffé, andra dagen mer bbq, ribbs och sånt sliskigt gott och samtidigt är vi inne på mer traditionellt (och lätt) ugnsstekt lax, rostbiff/älgstek och sådant.


     


    Vi kommer ha bekanta till familjen som lagar all mat, alltså personer som inte är gäster på bröllopet.

  • Loveit

    Hur många gäster kommer ni ha på ett ungefär ni som ska ha grillbuffé? Vi är själva sugna på det men känns som att det blir alldeles för tjorvigt. Hur lyckas man ha färdiggrillad åt alla 80 gäster liksom? Ge mig tips ;)

    Var på en 50-års fest för några år sedan. Då var det ett företag som var där och grillade EN rätt. Det blev kööö. Då var det kanske 40 personer.

    Funderar på att ändå ha lite bbq inspirerat. Kyckling marinerat i någon god bbq-sås och sånt. Vi får se helt enkelt!

  • Loveit

    Jag kommer också boka hotellrum dagen före för mig och mina tärnor. Sen får vi se om jag och blivande mannen sover på hotell. Vi vill hålla igång läänge och umgås med våra vänner så länge alla orkar :)

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)