Inlägg från: Rosalee |Visa alla inlägg
  • Rosalee

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Groken, va häftigt med koordinaterna! Skrattande Vart ifrån är din m2b?

  • Rosalee

    Hej! Ville bara säga att jag har tagit en pause från Fb. Så jag är inte inne alls och kan inte lägga till någon ny. Kollar in om 14 dagar. Men finns ju här :)

  • Rosalee

    Jag håller med föregående talare, trevligt att tråden tar lite fart igen :) 


    Vi har bestämt färgtema, kyrka och datum nu, det är ett stort framsteg iaf! Flört
    Dock så har vi flyttat fram bröllopsdagen till den 26 Augusti 2017 istället för 27 Aug 2016 som vi tänkte först, så att vi kan spara mer och fira längre! Tungan ute

    Men man vet ju aldrig, vi kanske helt enkelt bara kör borgerligt redan nu i sommar och tar festen längre fram Tungan ute som sagt, vi har ett datum, men saker och ting kan ändras med tiden ju ... man får se det som ett "senaste datum" haha. Önskar er alla en riktigt GOD JUL Tomte och om vi inte hörs innan, så GOTT NYTT ÅR med! Skål

  • Rosalee
    KoA2016 skrev 2014-12-22 10:39:33 följande:
    Oj, oj, här händer det grejer! Intressant att få följa med på er resa och se hur ni gör i slutändan. Det låter som att ni gärna håller er till slutet av augusti? Är det en årsdag eller på grund av det fina sommarvädret?

    Kul med fler som tänker sig ett borgerligt bröllop - det gör vi nämligen också. Än så länge har vi i alla fall hållit oss till samma datum som vi tidigare kommit överens om. Det ligger bra i tid och är på sensommaren, något senare än ert datum, år 2016.

    Vilka skillnader är det som ni vill uppnå om ni väljer att vänta och spara och ha bröllopet 2017? Är det något ni känner är viktigt att ha med som ni inte har möjlighet till om ni har bröllopet tidigare?

    Oj, det blev många frågor... svara på de du vill. :-P

    Ja, vi vill ha ett sommarbröllop, men det kan likväl bli i Juli :) 


    Skillnaderna vi vill uppnå är så att vi verkligen har råd då vi även ska köpa huset som vi just nu hyr så vi får ett lån på 1.4 mille 2016, så det är en anledning till varför vi tar bröllopet året efter. 
    Jag har dock börjat att fundera på att vi kanske ska gifta oss 2016 ändå och sedan dra ner på kostnader med mat o fest genom att minska inbjudningarna. Men min m2b vill hellre "spara" på bröllopet till 2017, vi får se om jag kan jobba fram min vilja under 2015 :P hehe

  • Rosalee
    KoA2016 skrev 2014-12-28 15:00:39 följande:
    Spännande! Det blir som sagt kul att få höra vad som händer under året - oavsett om det blir bröllop 2016 eller 2017. Glad Lycka till med husköpet! Vi är själva i sluttampen av en renovering som pågått nästan hela året så nu ska det bli skönt att så sakteliga återgå till ett mer lugnt och avslappnat liv, utan att känna att man borde ägna sig åt renoveringar och liknande var enda lediga stund.

    Skönt att ni e klara :) Vi har ALLT kvar, först köp sen renovering *skratt* 


    Men vi överväger fortfarande 2016.. eller rättare sagt, jag försöker få min m2b att överväga det ändå ;) ett lantligt bröllop här hemma nere på vår brygga brevid ån och sen kan vi ha festen i ladugården (Där måste dock också renoveras först ) haha. 

  • Rosalee
    KoA2016 skrev 2015-01-06 22:06:24 följande:
    Haha - fantastisk slutkläm - men en måste också renoveras först. Flört Underbart! Lycka till, man kommer (tro det eller ej) in i renoverandet efter ett tag och 'vänjer sig' vid att bo jätterörigt ett tag. Men det är en himla tur att det är övergående. Hade aldrig stått ut i flera år...

    Hoppas att ni kommer bra överens om år och datum. Allt går, men mycket beror också på vilken ambitionsnivå man lägger sig på (jag tänker på bröllopet, inte renoveringen Flört). Det låter fantastiskt att ha vigseln vid ån och festen i en lada - supermysigt! Håller tummarna för att ni kommer fram till något bra.  

    haha, ja, vi lägger bud på huset nu till våren tänkte vi, men det är mycket nu med nytt plugg också, men jag är färdigutbildad i Maj 2016, så det hade varit perfekt att gifta oss i Aug 2016 ;) 


    Jag har även bestämt mig för att ha 2 tärnor som kan hjälpa till lite grann. Min kusin som är 5 barnsmamma och gift i snart 8 år och min svägerska som är värsta fixaren och planeraren. 
    Min m2b har redan frågat sin BM, det gjorde han på nyårsafton... 


    När ska man fråga sina tärnor och hur ska man göra det på ett kul sätt?


    Tänker, om vigseln inte blir av förens i 2017 så kan man kanske vänta tills nästa år? 

  • Rosalee

    Tack för tipsen Koa! :) 


    Hinner inte skriva så mkt nu, jag ska kolla in länken sen :) Pysslig som tusan är jag! ;) 
    idag, det blir kyrkligt, fast hemma... spelar inte så stor roll egentligen om vi skulle ta borgerligt i slutändan, huvudsaken är ju att vi blir gifta :) 

  • Rosalee

    Jag skulle egentligen tagit examen i Juni, men jag ska läsa 1 kurs mindre (psykologi) Än alla andra så jag får sluta en månad tidigare, för jag ska ändå läsa 100% hela tiden. :) 

  • Rosalee

    Hej alla! Nu var det längesedan som jag skrev! Inte länge kvar nu! (6/6) och dagen efter så reser vi till Mallis! Har fixat det mesta. Även hunnit med att beställa en klänning till! Fick kalla fötter för min långärmade och genomskinliga och hittade en ljuvlig sak på bobnrix för 449 kr!

    Vi ska ju endast ha fikabjudning för våra närmsta (föräldrar och syskon med respektive) Vi blir 25 personer.

    Tips på vad man kan bjuda på förutom tårta och kaffe? Och framför allt hur mycket??


    160606 blir vi en
  • Rosalee

    Hej! Igår köpte mannen min vigselring.

    Imorgon 14.00 smäller det <3 (borgerlig vigsel hemma i trädgården)

    Kommer att bli så mysigt <3

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)