• Äldre 28 Nov 08:07
    294059 visningar
    1436 svar
    1436
    294059

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Så har det äntligen hänt!!! I söndags hände det som jag längtat så otroligt mycket efter! Min älskade friade!!! Solig

    Tack vare att min familj lyckades få mig att tro att frieriet säkert skulle komma runt nyår eller lite längre fram och min blivandes små pikar om ringarna så var jag övertygad om att han inte skulle fria då så det kom lustigt nog som en stor chock för mig. Nu i efterhand är jag glad över att jag blev så överraskad, haha.

    Jag är så lycklig och så fort jag tänker på frieriet så blir jag lika tjock i halsen och ögonen fylls av tårar..Hjärta 

    Jag skapade en tråd om frierier där jag även berättar hur jag blev friad till:
    www.brollopstorget.se/forum/thread/4401704-hur-blev-du-friad-tillhur-friade-du

  • Äldre 28 Nov 08:45
    augusti skrev 2014-11-28 08:23:38 följande:

    Så roligt Marleo! Stort grattis och välkommen in i " förlovad" klubben ;););)


    Tack!!!!! Det är en underbar klubb!! Solig
  • Äldre 3 Dec 18:05
    woho skrev 2014-12-03 08:56:42 följande:

    Jag hoppar också in här. Vi kommer gifta oss i juli 2016 och har bestämt färgtema, kyrka, festlokal, gästlista, fotograf och lite annat. Vi har inte hunnit boka något annat än fotograf än, men håller på att prata med kyrka och festlokal (även om maten som de ska fixa). 


    Välkommen och Grattis!
  • Äldre 7 Dec 18:04
    Rosalee skrev 2014-12-07 08:37:05 följande:

    Hej! Ville bara säga att jag har tagit en pause från Fb. Så jag är inte inne alls och kan inte lägga till någon ny. Kollar in om 14 dagar. Men finns ju här :)


    Va lustigt för jag tog också en fb-paus idag! Förvånad
  • Äldre 9 Dec 07:53

    Uppenbarligen, haha. Solig

    Jag loggade in mig idag igen men fb kändes inge roligare nu heller så jag fortsätter nog min fb-vila.

  • Äldre 22 Dec 21:02

    Själv har jag fastnat i ebay träsket så jag lägger all min tid där, haha. :) 

    Men jag har hittat min drömring iaf! Hoppas bara att den finns när vi tänker köpa dom. *Håller ena tummen stenhårt eftersom det betyder otur att hålla båda enligt ett gammalt bröllopsskrock* 


  • Äldre 22 Dec 21:03

    Oj, glömde lägga in bild på ringen innan jag tryckte. Här kommer bild på skönheten iaf! Solig  Hjärta


  • Äldre 22 Dec 23:29
    KoA2016 skrev 2014-12-22 22:33:47 följande:
    Wow! Riktigt fin! Mycket blingbling! Vad har du för typ av ring till den?
    my.p skrev 2014-12-22 22:44:23 följande:
    Jösses, den ringen är verkligen vacker! Om du ska ha den i kombination med ringen du la upp bild på när din blivande friade så kommer det, av vad jag kan föreställa mig, passa helt perfekt. Ska han också ha ytterligare en?

    Det känns som att man varje januari får höra om par som startar sitt nya år med lyckorus efter högtids-förlovningar så det ska bli spännande att se om det trillar in fler 2016-brudar här strax.
    Oj, men tack! Solig
    Hela 0,55 carat bling är den på så det blir en av de blingigaste ringar jag sett. Flört
    Ja det är den ringen jag la upp efter frieriet som jag ska ha till den. Jag provade min ring ihop med min lillasysters vigselring och det blev underbart vackert ihop. Min ring såg ut som att den var täckt av diamanter den också eftersom det är så mycket bling i hennes.

    Han är sugen på en till så det blir nog så. Och den kommer med största sannorlikhet också ha bling. Vi är två personer som älskar allt som glittrar, haha.
    Våra förlovningsringar. HjärtaMin lillasysters vigselring. Solig

    Det känns som att vi bara blir fler och fler hela tiden. Super roligt! (Även om jag till stor del nästan bara hinner "sitta" på fb sidan för bröllop 2016. Lättare att slänga iväg ett inlägg där än här om man står på jobbet.)
  • Äldre 23 Dec 01:38

    Nu har jag köpt min första brudklänning!!! Skrattande
    Jag ska ha 3 den dagen som jag skrivit förut och nu har jag köpt min första. Det pirrar i hela kroppen en jag väntar redan otåligt, haha!

    Passade även på att köpa hans manschettknappar. Han har haft en fix idé ända sen vi var till smycka i höstas om att dom ska vara helt i kristall och fyrkantiga i formen. Så jag köpte 2 olika par till honom som han ska få på alla Hjärta-dag. Solig"Estimated delivery between Wednesday, Jan. 7 and Tuesday, Jan. 27"



    Min underbart söta brudklänning till partyt. Kyss
    Älsklingens underbart fina manschettknappar. Flört
  • Äldre 23 Dec 01:45
    my.p skrev 2014-12-23 01:37:41 följande:
    Åh, du anar inte vad som väntar! Jag trodde inte jag skulle reagera så mycket mer än att jag skulle bli glad och lycklig faktiskt, haha.
    Men jag kan helt ärligt säga att du kommer förmodligen bli lika tagen på sängen som jag blev och det känns precis som ett överraskningsfrieri skulle göra. (Inbillar jag mig)

    Du har ett helt underbart ögonblick framför dig som inte går att beskrivas med ord. Känslorna du kommer känna i den stunden när din älskade friar till dig och du vet att han har valt ögonblicket för att han känner att "nu kan jag inte vänta längre, jag vill göra henne till min fru." 

    Åh den kärleken vi får från våra livspartners då är underbar.. Min älskade fick inte fram så mycket men det han fick fram tog mig med storm. Shit, jag har inte upplevt nått liknande någonsin i hela mitt liv! Jag avundas dig det du har framför dig. Solig
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)