Inlägg från: BiancaLove |Visa alla inlägg
  • BiancaLove

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    JonnaAndre skrev 2016-01-12 06:56:57 följande:

    Jag tycker jag ligger bra i planeringen.

    Lokal, fotograf, kyrka, transport, toastmaster, bestman och brudtärna, sminkös och håruppsättnings-tjej är bokad och inbjudningskort är ordnade.

    Även frågat min kompis om hon vill sjunga i kyrkan vilket hon ville så nu övar hon sånger.

    Bokat datum för utprovning av bröllopsklänning.

    Vi gifter oss i Malmö :) Ni då?

    Hur ligger ni i planeringen?


    Ja ni ligger ju jättebra till ju! Vi har kommit ungefär lika långt. Vi har redan skickat inbjudningarna med. Vi har väl allt ganska klart förutom maten. Hur gör ni med mat?

    Vi gifter oss i Oskarshamn :)
  • BiancaLove
    zoet skrev 2016-01-12 10:15:07 följande:

    Måste bara visa upp mina brudskor som jag är fanatiskt nöjd med :D

    Jag ville ha riktiga dansskor så att de är bekväma hela dagen och utbudet i Stockholm var inte särskilt stort, det visade sig lätt vara värt att åka till andra sidan landet för att testa dessa <3 

    Det var knappt att jag ville släppa just detta par, men då de gick att beställa med plastsula (som fortfarande fungerar bra att dansa med men inte blir förstörd av fukt som den vanliga mockasulan på dansskor) så fick det blir att vänta i två månader, jag ser fram mot att få börja gå in mitt par i februari :)


    Åh underbara! Hur ser klacken ut? Vart hittade du dem?
  • BiancaLove

    Jag får nog ingen möhippa tyvärr då inga vänner är bjudna på bröllopet tärnor är min syster och m2bs syster och de bor i olika städer och känner inte varann så bra. Och är lite yngre. Lite tråkigt men jag är glad ändå :)

  • BiancaLove
    Anonym (Nyårstjej) skrev 2016-01-24 19:44:51 följande:

    Härligt! Hade de brett sortiment? Kan du rekommendera ngt ytterligare ställe i Sthm där de säljer brudklänningar? Vi ska dit snart och då vore det skönt att slippa åka runt som en galning..

    Jag kommer nog inte köpa klänningen fören i höst men man vill ju reka i god tid så man vet vad man vill ha etc.


    Lilly hade många fina klänningar och fin och inbjudande butik. Bröllopsbutiken hann vi aldrig till så den kan jag inte säga nått om. Brud och fest hade ingen trevlig personal (fick mig att känna mig som Julia Roberts i pretty woman). Man fick bara prova fyra klänningar dessutom.

    Bridaloutlet fick jag ett dåligt första intryck av då det såg ut som det låg i en stor lagerlokal. Även invändigt fick mig att undra om jag skulle vända i dörren. Men jag gav det en chans och personalen var supertrevlig och kände verkligen av mina önskemål och föreslog förändringar och lösningar! Hittade ju tillslut mina drömmars klänning där!

    Vid senare mailkontakt var det samma goda service och de svarade på frågor samma dag!
  • BiancaLove

    Lyckades fynda min dotters näbbklänning för endast 70:-! Min tärnas döttrar (mina gudbarn) ska oxå vara näbbar så köpte likadana till dem oxå! Totalt 210:-! Bara sonen kvar sen då

  • BiancaLove
    BlivandeFru2016 skrev 2016-01-30 08:58:40 följande:

    Nu äntligen har vi fått vårat datum bokat, den 4 juni gifter vi oss, kan inte fatta det!


    Åh vad härligt det är! Mycket fix nu eller har ni kommit långt?
  • BiancaLove
    Strassbruden2016 skrev 2016-02-02 09:12:03 följande:

    Sen fick vi båda världens bästa bröllopspresent, då jag testade plus på söndag morgon. Vi hade det på känn då jag kräktes och mådde illa redan från torsdagen. Så om allt går vägen denna gång så blir det en bebis i höst.


    Grattis till bröllopet och grattis till bebis! Blir det första barnet eller är det er dotter som var med på bilden?
  • BiancaLove
    LMLostrom skrev 2016-02-08 03:11:59 följande:

    hej alla hittade just hit :) jag och min fästman gifter oss 14 maj och undrar om det är fler som gifter sig på våren? 


    Välkommen och grattis! Vi gifter oss på sommaren. Var på ett vårbröllop förra året, så vackert!

    Hur långt har ni kommit i planering?
  • BiancaLove
    zoet skrev 2016-02-08 15:04:08 följande:

    Nu har jag precis på lunchen varit på Royal och lagt handpenning på min brudklänning :D Det blev heldagar av klänningsprovande både lördag och söndag tillsammans med min tärna i helgen som var och nu är jag helt säker på att jag vill ha exakt denna klänning så det känns fantastiskt :D

    Om vi vill ha tips om olika butiker runtom i Stockholm så har jag skrivit vad jag tyckte om de olika vi var på här.


    Läste dina recensioner och jag ger samma bedömning som du! Blev så himla besviken på "brud och fest"! De besvärade sig inte ens med att lägga ut släpet ordentlig! Frågade till och med om jag verkligen skulle prova en av de klänningar jag valt då den var ganska dyr!

    Nä jag hittade min drömklänning på Bridaloutlet <3
  • BiancaLove
    Strassbruden2016 skrev 2016-02-12 20:06:16 följande:

    Två veckor efter bröllopet så har man mer landat i allt.

    Jag var ju förberedd på att det skulle bli lite små missöde, och tycke ändå att jag hade planerat o bra koll på det mesta men ändå,,, här kommer lite små tips från mig till er som har er dag framför er.

    För det första, ge ut uppgifter till folk, så ni bara kan fokusera på dagen, ni ska inte stå o behöva få samtal om vart tårtan o dylikt ska lev, har ni catering med personal, skriv en klar o tydlig lapp till personalen om vad som gäller, vi skrev en lapp typ 1 glas vitt vin till förrätt , 2 röda glas till huvudrätt osv.

    Då slipper personalen springa till toastmaster el till er o fråga

    He en extra påse med er under hela dagen den kan bland annat innehålla

    extra strumpbyxor, stay ups + plåster, hårspray (glömde detta så tärnan fick åka in om sitt rum o hämta), annat för att piffa upp frisyren, litet smink kit, jag la ner fel färg på läppstiftet o glömde läppglansen , hon som sminka mig glömde dessutom mina läppar, så jag insåg att jag ej hade ngt på de ef halva fotograferingen, tärnan fick panikhandla läppglans på h&m

    GLÖM EJ Vatten och att dricka mkt vatten. + äta ngn lätt lunch

    En mindre parfymflaska, var guld värt att kunna stänka på sig lite mellan varven.

    Paraply, oavsett hur vädret ska bli så är det bra att ha

    Vi hade ett litet krypin i kyrkan som var tänkt att vi skulle ta det lugnt o äta i lugn o ro, men helt plötsligt invaderades detta rum av massor av gäster som också skulle äta lunch (makens bror o flickvän och pappa + toastmasterns flickvän + ngr kompisar) Trodde aldrig detta skulle hända, men de lyckades hitta detta rum, och invadera det när vi var där Slutade med att jag typ börja gråta över att "alla" såg mig innan vigselakten och maken fick försöka bringa ordning. Mitt råd säg ifrån till personal att ni ej vill bli störda i ert lilla krypin.

    Gå på toaletten i god tid innan vigseln, så ni inte behöver springa runt och visa er för gästerna, vissa gäster kom typ jättetidigt

    Vi valde att ha en fotograf och en som filmade oss från mina förberedelser+ första mötet plus hela vigselakten, sen var fotografen med oss till vi dansa första dansen, Det är verkligen ngt jag rekommenderar. Värt varje krona.

    Kommer säkert på mer snart....


    Åh kanonbra tips! Speciellt det där med lunchen! Min familj är expert på att befinna sig på fel plats vid fel tillfälle!
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)