Inlägg från: Emelie88 |Visa alla inlägg
  • Emelie88

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Jag köpte för ca 700kr igår på panduro, lite dyrare att köpa där men hade 20% rabatt på ett helt köp. Jag blir nöjd, hade inte gjort det annars.

  • Emelie88

    Jag har hittat jätte många klänningar som är precis i min stil :D jag vill ha trumpet/sjöjungfrumodell i spets och ärmar. De måste va ärmar eftersom det inte finns bh:ar utan band som orkar hålla upp mina bröst. Den ska va enkel och helst utan släp. Jag har massa bilder sparade på mobilen som jag ska ta med mig vid klänningsprovningarna sen :)

  • Emelie88

    Vi har

    Bokat festlokal

    Bestämt datum

    Skrivit save the date till långväga gäster (de ska bara läggas på lådan)

    Börjat

    Ta reda på hur vi fixar vigselförrättare

    Planera dekorationer

    Titta efter fotograf

    Letar inspiration till kläder

  • Emelie88

    Vi har suttit och letat fotografer men hittar inga som vill göra som vi vill för rimlig kostnad så nu funderar vi på att strunta i det helt. Vi har många vänner som är helt okej fotografer så vi tänkte att de får ta massa bilder under hela dagen så får vi hoppas på att några bilder är fantastiska.

    Kläder till sambon är bestämt helt nu :) klänning till mig ska jag nog börja kolla på nu när vi åker upp till Stockholm i september.

    Borde ta tag i mer saker men det känns så långt kvar även om jag vet att tiden går fort och att man bör va ute i god tid för att få det man vill ha.

  • Emelie88

    Jag tror att jag hittat en fotograf iallafall :D hade gett upp om det men så satt jag och kollade på blocket efter något helt annat så dök denna fotograf upp. Så han har bokat oss preliminärt och vi har bestämt ett möte för preeshoot och allt annat som behöver frågas och berättas om.

    Ska även maila kommun idag och boka vigsel :D

  • Emelie88

    Vi har skickat ut save the date kort till våra långväga gäster, de fick dom förra veckan. I slutet av vintern skickar vi inbjudningarna då semestrarna brukar börja planeras då.

  • Emelie88

    Jag skulle boka vigselförrättare igår men jag var alldeles för tidigt ute :P 3 månader innan som tidigast bokar dom de så får återkomma i vår igen.

  • Emelie88

    Vi ska ha grillbuffe. Vi är riktiga grillmänniskor och grillar det mesta året runt så det kändes som oss :) och vi vill inte ha massa serveringsfolk eftersom att festen ska va enkel så då kändes buffé smartast.

    Jag har fått för mig att jag vill göra ett dessertbord också men sambon tyckt jag var galen :P

  • Emelie88

    Vi ska ha buffé :) grillbuffe! Vi är sånna människor som grillar året runt och grillar ofta så det kändes som oss att ha grillat på vårt bröllop :)

  • Emelie88

    Kommer alla så blir vi 64 stycken och kommer anlita catering som ser till att det finns tillräckligt med kött för att slippa kö pga väntetid. Kö kommer det bli ändå eftersom vi väljer buffé.

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)