• Äldre 22 Jun 10:47
  262257 visningar
  1436 svar
  1436
  262257

  Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

  Hej. Hoppar också in här. Vad fina bilder ni lagt upp! Glad (Har inte läst ikapp i tråden än.)


  Hur långt har ni andra kommit (som inte redan gift er)? Har bestämt plats och datum. Försöker nu hitta en borgerlig vigselförrättare som kan då. Visste att det kanske inte skulle bli så lätt att hitta nån till 6/8 men ändå lite nedslående när de inte kan (har inte fått tag på alla på listan än). Annars är klänning och smycken klart, skor beställda och vittnen klara. Drömmer Längtar!

 • Äldre 27 Jun 10:51
  Ankan skrev 2016-06-27 06:53:24 följande:
  ska du gifta dig 6 augusti i år? då har du ju inte mycket tid kvar, men håller tummarna för dig att du hittar en vigselförrättare snart. Jag gifter mig samma datum men har hållit på med planeringen sen förra sommaren så nu är det inte mycket kvar, mest dekorationsbiten faktiskt. hur många blir ni och hur vill ni lägga upp dagen? vi ska ha utomhusvigsel, sen champagnemingel och efter det middag som följs av dans. rätt så klassiskt alltså. Lycka till med planeringen!
  Ja, i maj bestämde vi att det skulle bli i slutet av sommaren. Glad Det borde vara lugnt, tre gäster och så vi. Blir vigsel, lite fotografering, picknick i en park och sen restaurang på kvällen. Avslappnat och bra. Bara den där "lilla" detaljen med vigselförrättare kvar. Kanske får byta datum men än är det inte kört.

  Erat upplägg låter också fint. Antar att ni ska vara några fler? Glad
 • Äldre 27 Jun 22:32
  Ankan skrev 2016-06-27 13:35:54 följande:
  Låter mysigt och intimt med bara 3 gäster Glad Vi ska vara "några" fler, 77 sammanlagt, 11 barn inkluderade.
  Hoppas det. Lyckades boka vigselförrättare idag, så nu är det bara smådetaljer kvar känns det som. Väldigt skönt. Solig

  Oj 77 stycken, det var några fler det. Mer festligt än vårat. Ett härligt firande med släkt och vänner låter inte helt fel det heller. Glad
 • Äldre 28 Jun 18:10
  Annahoj90 skrev 2016-06-28 07:55:27 följande:
  Vi bestämde oss också i maj och tänkte ta samma datum som er men sen ändrade vi oss pga mitt jobb. Såg att ni fått tag på vigselförrättare nu, skönt! :)
  Ja, det var en lättnad. Visst går det att ordna bröllop med kort varsel (beror bara på för många man ska vara, vad det får kosta och hur flexibel man kan vara). Vi ska gifta oss hemligt (bara en handfull som vet) och borgerligt, så det går utan särskilt mycket krångel. Cool
 • Äldre 6 Jul 11:39
  Tiiko skrev 2016-07-05 23:06:07 följande:

  A


  Har oxå köpt en jäkla massa pompoms och sen också en massa ljuslyktor i glas som jag ska lägga batteriljus i som ska hänga över mitten på lokalen.

  Kom oxå att tänka på upphängningen. Vi funderar på att dra fiskelinor (eftersom dom inte syns) lite kors och tvärs några meter upp och sen hänga ner pompomsen och lyktorna från linorna i satinband som jag beställt på nätet :)
  Ett tips är att kolla branskyddsreglerna som gäller för lokalen. Är inte överallt man får hänga upp brandfaliga saker i taken just för att det ökar riskerna om det skulle börja brinna.

  (Jag hoppas självklart att ingen ska behöva råka ut för något sådant.)
 • Äldre 19 Jul 09:06

  18 dagar kvar nu för oss! Solig

  Hur går det för er i planeringen? Själv velar jag lite angående bukett men det ska jag nog försöka beställa idag. En vit enklare variant lutar det åt (så det passar med klänning och smycken). Hur har ni tänkt när ni bestämt blommor?

 • Äldre 2 Aug 08:44

  Vilken fin klänning Ankan! & grattis till er som redan gift er! Glad

  Har beställt brudbukett nu. Det här blev min inspirationsbild (förutom att den gräddfärgade småblommiga saken längt upp till höger inte finns nu men hon skulle ta nåt annat istället). Enda bilden jag hittade som passar mig, klänningen och smycken. Glad att jag hittade den.


  På lördag är det dags, allt runtomkring är klart nu (provsminkning idag). Har dock åkt på en rejäl sommarförkylning som jag hoppas ska hinna lugna sig innan dess (vore trevligt att kunna stå upp och även kunna prata). Men den som lever får se. Cool

 • Äldre 2 Aug 08:52

  Ska inte hålla tal, och det tror jag inte heller nån annan kommer göra. Fast vi har ett litet borgerligt bröllop men tre vänner som vittnen. Picknick i en park och restaurang på kvällen, så jag tror inte de kommer hitta på nåt sånt.

  Funderar dock på att läsa upp texten till Brobergs "Båtlåt", alternativt spela den (beroende på om förkylningen släpper så pass att jag kan börja prata igen).

 • Äldre 5 Aug 17:37
  Ankan skrev 2016-08-05 08:17:46 följande:

  imorgon är det dags! Vi fick tillträde till lokalen igår och har redan börjat sätta upp bord och lite av dekorationen, men det mesta görs idag, jag hoppas vi hinner med allt utan att stressa. Vädret ser tyvärr inte alls bra ut just nu, känns som om vår önskan att hålla det mesta utomhus inte riktigt blir av. men vi får se imorgon :)

  Jag kommer inte hålla ett tal till min kille, vi känner att vi säger det viktiga till varandra privat. Vi kommer dock tillsammans hålla ett litet välkomsttal där vi kör en liten presentationsrunda.
  Lycka till alla andra som gifter sig imorgon!


  Precis, imorgon! Solig Allt som kan förberedas är klart (bara småsaker kvar, som att packa picknicksaker och sånt som vi ska ha med). Vädret verkar samarbeta här i Skåne, dock verkar det bli lite kyligt (men hellre det än ösregn eller ännu värre: 30 grader och gassande sol). Snart, snart, snart. Skrattande
 • Äldre 8 Aug 09:38
  Strassbruden2016 skrev 2016-08-05 21:15:46 följande:

  Lycka till imorgon och njuuuiut varje sekund av dagen. Stressa inte upp er över små detaljer och låt andra sköta allt det praktiska. Snart är ni gifta

  Stoooort lycka till


  Tack! {#emotions_dlg.flower}

  Hade en helt fantastisk dag. Solig På det stora hela så gick allt som planerat. Lite regn men det gjorde inget, för då kunde vi sitta inne och ha picknick där istället (varmare och mer avskilt). Tiden gick så fort men åh vad underbart det var. Nu får jag ha vigselringen på och håller på att göra i ordning "vi-har-gift-oss-kort" som ska skickas till de närmaste innan det blir helt offentligt överallt.
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.