• Äldre 30 Jun 20:07
  262255 visningar
  1436 svar
  1436
  262255

  Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

  Hejsan :)

  Har inte läst igenom hela tråden än men kul med andra som också är mitt uppe i planeringen inför sina bröllop. Vi gifter oss den 30/7-2016 med retro/vintage tema.

  Vi har planerat sedan mitten på förra sommaren och sparat sedan januari i år :) vi kommer att ha 84 gäster och bjuda på skumpa, snittar, 3 rätters middag fri bar och såklart bröllopstårta.

  Vad har ni andra för teman på era bröllop och hur följer ni det? :)

 • Äldre 30 Jun 21:30

  Strassbruden2016: haha, låter coolt! Tycker det var ganska svårt att följa genom allt, men tror vi kommer lyckas skapligt i alla fall, det är bara min blivandes kostym kvar, blev så himla glad häromdagen när mina svärisar kläckte ur sig att dom har en gammal klocka

  - duvet en sån där i guld med kedja man hade förr - i ett värdefack på banken. Känns liksom som pricken över i:et :)

 • Äldre 1 Jul 11:33

  Jag håller med om att dekorationerna är den största biten. Vi har så många bilder i huvudena om hur vi vill att de ska se ut, det kräver dessutom att man flyttar på lite grejer mella snittarna och bröllopstårtan (ca. 5 timmar mellan så de borde gå). Något jag hoppas att serveringspersonalen vill hjälpa till med :)

  Ni som har fri bar - men inte en "riktig" bar, hur lägger ni upp det på ett fint sätt? :)

 • Äldre 2 Jul 00:04

  Vi kommer att ha personal som serverar det man vill dricka till middagen, vitt, rött, öl eller cider. Sen har vi ett mindre rum brevid festlokalen med skjutdörrar som kommer vara stängda fram till bröllopstårtan. Därinne tänker vi duka upp med tårta, bakelser och kak buffé efter middagen. I samma rum är de tänkt att vi ska ha den fria "baren" sen, vi kommer inte ha någon som har hand om det utan folk får ta de dom vill ha. Men känns så tråkigt att bara ställa upp flaskor och burkar på ett bord. måste klura på det :)

  Är ju serveringspersonalen som kommer att duka undan tårta och grejer under bröllopsvalsen och då ta fram all alkohol, vet inte hur mycket krav man kan ställa på dom liksom...

 • Äldre 5 Jul 23:06

  A


  Annahoj90 skrev 2016-07-04 05:14:28 följande:

  Jag har ju haft en vision av ett skaplig gäng med pompoms hängandes från taket i lokalen för att få lite najsigare känsla. Men nu inser jag att jag inte funderat på hur sjutton jag ska hänga upp dom, det sitter ju inte direkt ett gäng krokar i taket.. Någon annan som har haft pompoms och hur har ni löst det isf?


  Har oxå köpt en jäkla massa pompoms och sen också en massa ljuslyktor i glas som jag ska lägga batteriljus i som ska hänga över mitten på lokalen.

  Kom oxå att tänka på upphängningen. Vi funderar på att dra fiskelinor (eftersom dom inte syns) lite kors och tvärs några meter upp och sen hänga ner pompomsen och lyktorna från linorna i satinband som jag beställt på nätet :)
 • Äldre 30 Jul 05:12

  Idag är det våran stora dag!

  Jobbat i festlokalen i tre dagar och blev färdiga 20.00 igår kväll, somnade runt 23.30 och vaknade 1 1/2 timme innan klockan imorse.

  Nu är klockan 05.10 och om 20 minuter åker jag in till stan för förberedelserna, sminkning och håruppsättning. Min blivande har en lite skönare morgon, hans bestmans kommer inte förrän 09.00 och vigseln börjar 13.00.

  Sjuuukt mycket nerver just nu! Vet inte var jag ska ta vägen riktigt, guuud vilket underbar dag!!

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.