• Äldre 4 Jul 11:08
  262051 visningar
  1436 svar
  1436
  262051

  Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

  Hej! 

  På lördag är det dags för min tur att bli fru. Vi har planerat bröllopet sedan förra sommaren och äntligen är det dags för oss! Vi knåpade ihop vårt kyrkoprogram igårkväll, klänningen hänger hemma, jag panikbeställde en ny förlovningsring till mig igår 5 min innan butiken stängde (som thank god skulle komma på fredag - vi hade bestämt att vi bara skulle ha våra nya vigselringar men jag ångrade mig, 6 dagar innan) och på onsdag får vi komma till lokalen som är Ölsboda herrgård i Värmland och börja göra iordning. Nu börjar det bli pirrigt. Min blombukett ska gå i alla möjliga färger, bland annat olika nyanser av rosa, vinrött, grönt, vitt och pastell-lila ev, oklart exakt vad det blir, jag gav floristen lite fria händer och visade egentligen bara en inspirationbild. Ett krav hade jag, att den skulle innehålla eukalyptus. Nu håller vi tummarna för fint väder på lördag! 
 • Äldre 4 Jul 15:56
  Strassbruden2016 skrev 2016-07-04 12:42:49 följande:
  Åhh underbar,, se nu till att inte stressa ihjäl er kvällen innan vi satte en sluttid med när vi skulle vara klara med allt, allt som ej var klart då fick vi helt enkelt strunta i... Vi höll det ganska bra drog bara över en halvtimme men vi hade ändå ett mål när vi börja med alla dekorationer osv Lycka till o njut varje mi,, tiden går sååå fort
  Tack för tipset! Vi tänkte försöka göra klart allt på torsdagen faktiskt och i stort sett bara åka dit med blommor på fredagen, hoppas vi kan klara oss på det. Vi har tänkt hitta på något ihop på fredag, käka lunch, åka och ta ett dopp eller så, bara ta det lugnt och njuta lite :) ja jag kan tänka mig att tiden bara swischar förbi!
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)
Logga in
Bli medlem