• Äldre 15 Sep 18:43
    294071 visningar
    1436 svar
    1436
    294071

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Hej allihopa!

    Jag och min sambo funderar på att gifta oss nästa år. Isf runt slutet av maj.

    Kan inte låta bli att fundera på hur sjutton vi ska lyckas med det, ingenting är planerat än, om inte mina dagdrömmar räknas ;)

    Jag har iaf bokat en tid för att prova klänning, tjohoo!

    I övrigt beror giftermålets vara eller icke vara på att vi är mitt uppe i husköp (flyttar 1 okt) och vi vill se hur mycker pengar som kommer gå åt på det, samt att jag är tjänstledig och studerar tills jul och ska hitta ett nytt jobb.

    Jösses, vi får se hur detta ska gå ;D

  • Äldre 28 Jun 07:53

    Hoppar också in här ? Vi gifter oss 22 juli. Det började som väldigt litet med bara två vittnen men har nu vuxit till 16 vuxna gäster och ev två barn.

    Känns som att det mesta är klart. Ring och klänning ligger hemma och väntar. Lokal bokade vi igår. Vi har bestämt vartifrån vi ska beställa catering så nu ska vi bara bestämma oss vad vi vill äta. ????

    I övrigt känns det mest som småfix kvar.

    På lördag blir det möhippa, hej och hå ????

  • Äldre 28 Jun 07:55
    Ayla skrev 2016-06-27 10:51:09 följande:

    Ja, i maj bestämde vi att det skulle bli i slutet av sommaren. Det borde vara lugnt, tre gäster och så vi. Blir vigsel, lite fotografering, picknick i en park och sen restaurang på kvällen. Avslappnat och bra. Bara den där "lilla" detaljen med vigselförrättare kvar. Kanske får byta datum men än är det inte kört.

    Erat upplägg låter också fint. Antar att ni ska vara några fler?


    Vi bestämde oss också i maj och tänkte ta samma datum som er men sen ändrade vi oss pga mitt jobb. Såg att ni fått tag på vigselförrättare nu, skönt! :)
  • Äldre 28 Jun 08:15
    Delphin skrev 2016-06-28 08:03:57 följande:

    oj, att ni hittade lokal så sent...det var inte dåligt:) vi gifter oss om ett år och många lokaler är redan uppbokade..


    Bor man på landet så är det ju ej så högt tryck ;). Det är hembygdsgården här som vi bokat. Dock var detta enda helgen i juli och början av augusti som var ledig så lite tur hade vi nog :)
  • Äldre 28 Jun 08:17

    Fan, måste påpeka att det ej är meningen med 1000 frågetecken i mitt första inlägg, det var emojis i min telefon..

  • Äldre 4 Jul 05:14

    Jag har ju haft en vision av ett skaplig gäng med pompoms hängandes från taket i lokalen för att få lite najsigare känsla. Men nu inser jag att jag inte funderat på hur sjutton jag ska hänga upp dom, det sitter ju inte direkt ett gäng krokar i taket.. Någon annan som har haft pompoms och hur har ni löst det isf?

  • Äldre 14 Jul 01:09
    Tiiko skrev 2016-07-05 23:06:07 följande:

    A

    Har oxå köpt en jäkla massa pompoms och sen också en massa ljuslyktor i glas som jag ska lägga batteriljus i som ska hänga över mitten på lokalen.

    Kom oxå att tänka på upphängningen. Vi funderar på att dra fiskelinor (eftersom dom inte syns) lite kors och tvärs några meter upp och sen hänga ner pompomsen och lyktorna från linorna i satinband som jag beställt på nätet :)


    Haha, vad bra! För det var exakt vad jag kom på direkt efter att jag postat. :D Sitter och gör egna pompoms så jag knyter dom också med fiskelina. Köpte 200 meter fiskelina och några slags små sugproppar med krok på som man kan sätta fast på väggen.

    Men jag tror jag blev lite överambitiös i hur många pompoms vi behöver, och det tar ju dessutom år och dar att göra.. Har dryga veckan på mig, gifter oss nästa fredag och är bara ledig nu på fredag och på tisdag nästa vecka.. Jobbar man dessutom så konstiga tider som jag gör så blir det inte så mycket tid över men jag kämpar på och svär över mina idéer under tiden. ;D
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)