• Äldre 7 Nov 09:46
    295407 visningar
    1436 svar
    1436
    295407

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    hej allesammans! åå vilken underbar stämning det är här inne! jag har läst lite och bara kände att jag MÅSTE vara med här! :D 


    Jag går och väntar på frieriet, vi ska kolla på ringar snart säger sambon och jag väääntar på den dagen,.
    Jag ville ha vitt guld ända tills jag läste här inne att det kräver mer underhåll :P 


    Så det får väl bli silver då ;) Egentligen var jag helt emot silver då min sambo och hans EX hade det i förlovningsringar, jag själv har aldrig haft det. Bara rött guld. Men sen såg jag alla era fina ringar och kombinationer så då fick jag lite ljus i tunneln ;) 


    Vi båda har varit förlovade förut så därför så kommer vi inte att "bara förlova oss" Han vill fria till mig och han vill ha mig som sin fru, så jag längtar och väntar... <3 2016 ser ut att bli året för oss isf ;) 

  • Äldre 7 Nov 09:55

    Just det ! Vi har till och med kommit överens om vilka färger vi ska ha i temat inför dagen D ;) Vitt och aquablå :) 

  • Äldre 8 Nov 07:32

    "Koa2016" 
    Tack, roligt att jag hittade hit :) 
    Ja, vi har inte direkt pratat om när och var, men jag själv tänker mig också på sensommaren faktiskt, och kyrkan är nästan självklar tror jag , en kyrka som vi båda döptes i, i vår hemkommun :) Den är jättefin.
    Ringar pratade vi först om vitt guld, men sen nu lutar det åt silver, 
    men som
    "ViskesLopme" Säger så är det inte så hållbart,, igår pratade vi om någon blandning mellan silver och Titan, vi vet inte riktigt ännu faktiskt, något hållbart iaf som Inte är i Guld ;) Vi våda vill ha "silverfärg" iaf, vi ska kolla på ringar innan året är slut, Palladium, hur ser det ut? Blev nyfiken på det :) 

    "CamillaForsgren" mysigt med förnyelse :) Vilken resa du har framför dig! Jag håller stenhårt på dig, lycka till :) 

  • Äldre 10 Nov 10:11

    "Ms T", Tack! &  "Groken"  Tack så mkt, kul att vara här :) Vi gillar den också skarpt. När jag har googlat på just bröllop och dessa färger så har det dykt upp många "kungliga" bilder, hihi. Det kommer att passa oss perfekt, jag nämnde dessa färger för sambon och han höll med till tusen, just även också för att hans pappa älskade blått och vitt (Han gick bort nu i April-14) Så det känns bara helt rät med dessa färger Solig MEN det kan komma att bli att vi tar en lite ljusare också, men just nu är vi inne på denna mörkblå. 

    Men vilken UNDERBAR skapelse! Något sådant vill jag också ha Groken! Jag har letat som en toka, men inte vetat VAD jag ska leta efter! Lägg gärna till mig i den tråden sHittade liknande på tradera för några månader sedan. Har bilden på telen och kan lägga in sen. Men den var liksom inte "perfekt" den hade "spets" detaljerna vid armar men sen hände det liksom inte så mkt mer än att den var rak och elegant. 


    Jag har hela högerarmen med tatueringar så jag vill ha "långärmat" men det är skitsvårt att hitta verkar det som(?) Och så har jag tattoo på ryggen så den vill jag också dölja.... hittar jag inget när dagen börjar närma sig så kör jag rakt av på "rockabillyklänning" i ren tjurighet. Men det vill jag egentligen inte :P 

  • Äldre 10 Nov 10:33

    "Groken" 


    Era ringar, vart har ni köpt dom? Jag har funderat på en likadan som du har och jag vet att min sambo vill ha liknande din fästman, hihi. Men är det inte jobbigt med diamanten att den sticker upp? Tänker på om den kanske fastnar i kläder osv vid påklädning osv? 

  • Äldre 10 Nov 10:41

    Typ sån här klänning är jag ute efter.

  • Äldre 10 Nov 10:43

    Bilden kom

     visst inte med, här är den

  • Äldre 10 Nov 12:12

    "Groken" Åå vilka vackra alster,


    dom gillar jag mycket mer än den jag visar på bilden, iaf tygen gillar jag bättre. Vill att det ska falla fint och inte se så stelt ut :) 


    Då får det nog bli en liten diamant som sticker ut på min ring med ;) Jag vill helst ha det, men har tänkt mkt på om den kanske kommer att vara ivägen, tack för det positiva svaret! :)
    Jag får nog kolla i butiker lite också, jag har bara kollat runt på blocket och tradera ju, haha.

  • Äldre 11 Nov 13:27

    En grupp på Facebook för er som vill ha allt lite mer organiserat.
    "Vi som planerar bröllop 2016"


    Gruppen är hemlig och syns inte om du söker på den. Gruppen är helt nystartad :) 


    Om du vill gå med så sök upp Dowermyr Tezz och skicka ett pm :) 

  • Äldre 11 Nov 14:48
    Jag och min sambo ska ju som sagt gifta oss 2016, det har vi bestämt. Men ingen har friat ännu. :P Så jag funderar på att göra en liten grej. Vi skriver ofta lappar till varandra som vi kan läsa när vi vaknat när den andra jobbar. Gulliga meddelanden och komplimanger med mera.
    Vad tror ni om att jag skriver en lapp på kvällen, där jag förklarar (som jag alltid gör varje dag) Hur mkt jag älskar honom och sen frågar om han vill bli min äkta make? Och brevid lappen så ligger det en ring (provisorisk) och så önskar jag han en fin dag på jobbet och att jag hoppas på ett äkta svar när han kommer hem . <3 Vad tror ni? Går det hem, eller kommer det kanske inte att tas på allvar? Eller har ni något annat tips på hur jag kan gå tillväga? 
    för jag känner lite att jag gärna vill att han eller jag friar också, för just nu så pratar vi och planerar och diskuterar hur vi vill ha det. Men ingen har sagt kodordet Tungan ute
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)