• Äldre 4 Feb 15:39
    292994 visningar
    1436 svar
    1436
    292994

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Hej hej!

    Här kommer en till som planerar bröllop maj/juni 2016 :D

    Vi har börjat planera så smått med kom överens om den största punkten igår, vilken stad vi ska vara i. Inte det lättaste när jag har släkt i Varberg, sambon i Piteå och vi själva bor i Uppsala :)

  • Äldre 5 Feb 10:32
    KoA2016 skrev 2015-02-04 16:42:45 följande:
    Hejsan! Spännande! :) Ja, jag gissar att det är extra svårt när alla är så utspridda och behöver boende och resa långt, etc. Har ni hunnit fundera på något mer? Kyrkligt/ borgerligt? Typ av lokal/ utomhus, etc.? Vi kommer hålla till i en fin lokal med utsikt här i hemkommunen, smidigt och praktiskt då de flesta bor här i krokarna också!

    För övrigt kan jag meddela alla nyfikna att vi har förlovat oss! Sambon och jag växlade ringar utomhus på en fin plats, skålade i bubbel och hade en härlig kväll. Dagen efter hade vi en fantastisk dag med familjen, sambons syskon och deras barn. Supermysigt och lagom. Vi passade på att berätta för dem att vi förlovat oss och att vi har planer på att gifta oss nästa år. Alla blev glada och några fällde glädjetårar. Himla fint och roligt. Helt klart över förväntan och en helg att minnas alldeles extra! HjärtaSolig
    Vi bestämde oss tillslut för att ha bröllopet i min hemstad Varberg. Dels för att endel på min sida av släkten inte kan resa långt men även att vi har flest kontakter där och hittat den bästa lokalen för festen. 

    Festen kommer vi med största sannolikhet ha på ett hotell i stan där vi har hittat en jättefin lokal och det blir lättast när många ska sova över :) 

    Vigseln ska vi ha borgerlig, dock så har vi inte lyckats komma på något bra ställe att ha den än. Vill nog helst ha tak över huvudet på det näst intill alltid blåser i Varberg... Har ni några idéer på vad för typ av lokal man kan leta efter, vi kommer vara ca 80 gäster? :)

    Och tillsist, GRATTIS! :)
  • Äldre 31 May 13:46

    Och efter allt planerande så var bröllopshelgen slut, men oj vilken dag! Allt överträffade våra förväntningar och vi är båda förvånade hur väl allting klaffade. Allting var perfekt och vi kom inte upp till hotellrummet förens 04.30 på morgonen.

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)