• Äldre 31 Jan 09:14
    292990 visningar
    1436 svar
    1436
    292990

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Ankan skrev 2016-01-29 10:10:36 följande:

    Har laddat upp bilder för ett par veckor sen, men hittar dem inte själv längre i tråden, så här kommer dem igen Jag ville också ha spets upptill, vilket inte min klänning har nu, men jag har köpt till en spetstopp över, så det kan du också kolla upp! hittar du en fin klänning med rätt kjol så finns det alltid möjlighet att fixa en spetstopp separat. Min klänning är från Bianco Evento.


    Hej!

    Jag undrar vart du hittat spetstoppen? Tycker den var väldigt fin. Vet dock inte om det passar till min klänning då det är broderier på den.
  • Äldre 1 Feb 18:16
    Ankan skrev 2016-02-01 06:50:24 följande:

    Jag köpte den i brudbutiken i Dalarna där jag köpte min klänning också, de är av samma märke: bianco-evento.com/ Jag vet inte var du bor men fråga i brudbutiker där om de har märket eller om de har spetstoppar av andra märken.


    Tack! Ska kolla upp det. Både klänningen och spetsen var superfint!
  • Äldre 1 Mar 17:47
    JonnaAndre skrev 2016-03-01 13:26:19 följande:
    Jag beställde och betalade min idag, de har en leveranstid på ca 4 månader :(
    Men längtar så himla mycket, längtar tills jag får se min blivande mans min när jag stiger in i kyrkan.

    Jag var lite emot axelbandslösa då jag var övertygad om att jag skulle ha svårt att hålla upp den och inte bjuda på en bröstchock. Men de fanns ju undermedel för det också...hihihi...Det finns lösningar på allt :)
    Ankan skrev 2016-03-01 13:13:36 följande:
    Hade samma tanke, tyckte det fanns så många vackra klänningar med axelband att jag tyckte axelbandslöst var ett tråkigt alternativ Glad Nu tycker jag det är roligt att ha valet, jag ska nog ta av mig spetstoppen senare på kvällen när det blir dans men fram tills dess svävar jag runt med en fin spetsurringing! Längtar redan till dagen där klänning är uppsydd så jag kan testa den med skorna och ser hur det kommer att se ut i sommar Drömmer
    Hej på er!
    Jag tycker som ni inte om axelbandslös, men det blev det ändå. Men tycker det var väldigt fint som ni med en spetsbolero över. Men är osäker på om jag kan ha det till min då jag har broderier på den.  va tror ni?
    images/v/201303/013985_06.jpg images/v/201303/013985_07.jpg

  • Äldre 2 Mar 20:09

    [quote=4427304][quote-nick]Ankan skrev 2016-03-02 08:49:33 följande:[/quote-nick]

    Bilderna blev väldigt små för mig så jag har tyvärr svårt att ser broderierna. Men tror säkert att du kan ha ett top eller en bolero över. Om du oroad över att det inte passar till klänningen går det kanske att hitta ett top som bara har spets på ärmarna eller ingen spets alls?

    Här kommer lite länkar på såna jag skulle kunna tänka mig med din klänning (utan att veta vad du personligen gillar...):

    bianco-evento.de/kollektion/boleros/e168/729.html

    bianco-evento.de/kollektion/boleros/e153/681.html

    bianco-evento.de/kollektion/boleros/e173/741.html

    bianco-evento.de/kollektion/boleros/e216/2476.html

    [/

    Tack för tipsen! Jag får Kolla efteren sådan helt enkelt hade varit bra att hitta någon här så man kan prova..

  • Äldre 2 Mar 20:11

    [quote=4427307][quote-nick]JonnaAndre skrev 2016-03-02 10:51:37 följande:[/quote-nick]

    Hej!

    Jag tycker absolut att du kan ha en bolero utanpå. Jag provade en klänning utan axelband och spets uppe på "bröst delen" och det såg snyggt ut i och med att spetsen sen på känningen fortsatte lite ner över magpartiet.

    [/

    Tack tipsen. Är så osäker på vad som blir fint och bra till.

  • Äldre 17 Apr 18:15

    Nu börjar det närma sig.. Ca 1,5 månad kvar. Har kollat på blommor i helgen.. Alla dessa val hela tiden och jag har ingen att rådfråga så allt detta man ska välja och bestämma gör mig galen. Är en ganska velig person.

    Jag har en lite fråga. Ni som har en inbyggd bh i klänningen har ni en bh under också lr hur gör ni? Jag ska lämna in min klänning till sömmerskan på tisdag, sy in den och fixa till den den var tyvärr felsydd på ett ställe hoppas på att det blir bra.

  • Äldre 19 May 16:40

    Nästa lördag smäller det. Är redan toknervös så vet inte hur detta ska gå. Det känns sådär.

    Har fortfarande inte hittat något bra att ha över klänningen. Det är så svårt då klänningen verkligen är vit. Det mesta jag har hittat har varit mer åt det naturvetare hållet.. Jag kan inte andas i klänningen men men behöver nog inte andas så mycket..

    Vi har inte fixat någon bil än så,det blir nog en "vanlig" bil.

    Blivande har inte fixat skor. Barnen ska klippas.

    Imorgon ska vi provsmaka tårtan ????

    Nu är det verkligen på riktigt. Var på en lite möhippa i lördags som var mycket trevlig och lagom..

    Nu hoppas jag bara på att hålla mig frisk då,jag jobbar som förskollärare och vi har magsjuka som härjar.. ????????. Är ledig imorgon. Funderar på att ta ledigt på något vis hela nästa vecka....

  • Äldre 19 May 20:50

    [quote=4429380][quote-nick]Strassbruden2016 skrev 2016-05-19 18:04:45 följande:[/quote-nick]

    Var bor du? Borde ju finnas en del koftor o boleros nu i studenttider. Eller kör på en helt annan färg? Ja om det härjar magsjuka så hade ja försökt ta ut komp om du har det eller sem...

    [/

    Jag har letat, men tycker det är svårt. Svårt att se om de är tillräckligt fina. Har funderat på en annan färg som bryter men vet inte vilken...

  • Äldre 24 May 20:38

    Nu börjar nerverna verkligen komma. Har varit och övat i kapellet med prästen.. Hjälp.. Vad har jag gett mig in på?

    Alla frågar om vi behöver hjälp med något men jag vet inte vad jag skulle behöva hjälp med...

    Igår testade jag frisyren det blir nog kanske bra... ????

    Mest orolig för klänningen som jag inte kan andas i....

  • Äldre 25 May 16:27

    [quote=4429524][quote-nick]Strassbruden2016 skrev 2016-05-24 22:03:27 följande:[/quote-nick]

    Vad har du för klänning? Jag hade korsett och var rätt ihopsnörd under foto o vigsel. Sen innan middagen började så snöra min kompis ut den o jag tog av mig underkjolen. Dock var jag graviditets illamående ändå hela dagen men det underlätta att inte ha den så hårt sen

    [/

    Jag har en klänning utan axelband det är dragkedja så det går inte att släppa på...

  • Äldre 25 May 20:42

    Anonym nyårstjej: det var inte jag som är gravid det var strassbruden2016.

  • Äldre 27 May 21:25

    Då har kvällen före den stora dagen kommit. Har känt mig ganska lugn idag ändå men nervös är jag allt.

    Tyvärr har min förlovningsring försvunnit idag ????

    "Solade" lr gjorde spraytan igår och tog då av mig ringen och la den på en byrå. Nu när jag skulle ta på mig den var den borta. Har letat som en galning. Får förhöra sönerna i morgon se om de sett den.... Typiskt. Har haft den i över tio år och den har aldrig varit borta...

    Lycka till alla som gifter sig imorgon!

  • Äldre 29 May 13:24

    [quote=4429609][quote-nick]Strassbruden2016 skrev 2016-05-28 12:23:28 följande:[/quote-nick]

    Hoppas du hitta ringen. Och lycka till idag

    [/

    Jag hittade ringen tillslut det var sonen som flyttat på den..

    Dagen var helt fantastisk.

  • Äldre 29 May 13:28

    Då var man gift..

    Dagen var helt fantastisk. Den gick lite för fort. Vi hade dock lite otur med vädret precis när vi skulle fotograferas då det började regna men det gick bra ändå. Men mitt hår blev lite förstört...

    Till alla som väntar på sin stora dag vill jag säga att njut varenda minut för dagen går otroligt snabbt. Och nervös behöver man inte heller vara ????

  • Äldre 3 Jun 15:20
    Ankan skrev 2016-05-30 07:03:14 följande:

    Grattis! Vad kul att allt gick bra (eller nästan i alla fall). Det som strassbruden säger är sant, bilderna blir bättre med moln, regnet syns oftast inte alls på bilderna, så det blir inget "minne" på det.

    Berätta lite om du vill, vad gjorde ni, vad var ditt favoritögonblick osv

    Vi håller på att påminna gästerna om osa, 1 juni vill vi veta. Nu har vi fått svar från dem mesta, bara en eller två kvar. Ikväll ska vi provsmaka bröllopsmenyn.Hindersprövningen ligger framme och den ska skickas iväg i veckan. Min mamma och jag har tillbringat hela lördagen med att sy bordsdukar. Mycket som händer och allt är så spännande!p


    Härligt.. Och spännande.. När är det ni gifter er?

    Får väl se hur bilderna blir det blåste rät mycket med. Men några bilder tog vi i en bokskog de blir nog bra...

    Vårt bröllop var ganska litet. Vi började med fotografering. Sen åkte vi ut till kapellet dit kom vi typ en minut innan det skulle börja. Under vigseln spelade vår son trumpet ( den blomstertid) och han och vår andra son och deras kusin sjöng Idas sommarvisa. Min kusin sjöng det vackraste. Det gick väldigt fort där. Tjoff så var det över det jag varit mest nervös för. Prästen är otroligt bra han lugnade mig mycket så när vi gick in var jag knappt nervös längre.

    Efter det så var det gratulationer och riskastning. Innan vi åkte til festlokalen där vi intog middag och tårta. Det blev något tal.

    När vi var klara med det gick vi hem till oss där vi fortsatte festen med lite musikquiz och presentöppning och bara hade det trevligt och pratade. ????

    Jag vet inte om jag har några favoritögonblick tycker det var bra alltihop. Men njut under dagen det går så himla fort...
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)