Inlägg från: might2be |Visa alla inlägg
  • might2be

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Allrakäraste skrev 2016-01-11 10:50:47 följande:

    Oavsett om det är svinkallt eller inte så kommer jag att halka och slå ihjäl mig i pumpsen! Sulan är helt slät. Men känns sådär lagom kul med svarta stövlar... ett par vita eller beige hade suttit rätt! Hur löser ni andra vinterbrudar det här med skor??


    Du kan inte köpa såna där snyggare broddar? Som knappt syns liksom.. De där som är lite mindre och inte syns lika väl men ändå hjälper.
    Bride to be July 2016
  • might2be

    Vi gifter oss i mitten av juli. Det vi är klara med är menyn och att vi typ har layoutat våra trycksaker men inte skrivit ut och skickat inbjudan än. Mest för att jag vägrar boka datum och lokal innan vi tagit beslut om efternamn. Hehe.

    Nightrod- älskar allt med din bild! Så snygg du var/är! Roligt med annat än vitt. ..

    Själv vill jag ha marängbakelse ;)


    Bride to be July 2016
  • might2be

    Ja alltså inbjudningslistan, var vi vill vara och vilken kyrka vi vill ha är också klart. Men inte bokat


    Bride to be July 2016
  • might2be
    Nightrod skrev 2016-01-14 18:54:06 följande:

    Aww alla tycka jag är fin även om jag bara visat bilden på min vackra fru

    Men hon tackar er alla för de fina kommentarerna med

    Hon gjorde allt smink och hår själv med.


    Duktigt! Ska jag göra också, men jag kan tyvärr inte så det blir väl hästsvans och mascara. Haha

    Det framgår ju inte i bildtexten vem av brudarna det är som syns. Men okej, snygg fru! Well done! <3
    Bride to be July 2016
  • might2be

    Inser efter att ha läst en annan tråd att ert bröllop "bara" hade en brud. Men vidhåller att det var en snygg sådan. Nu ska jag sova innan jag gör bort mig mer idag.


    Bride to be July 2016
  • might2be

    Yeeeez. Vad ni har skrivit! Jag har varit i riktiga världen och bokat lokal, präst och fotograf de senaste två veckorna. Och haft halsfluss... Så nu är det mesta gjort. Vi måste bara få tummarna ur och posta inbjudningarna. Sen är det nog nerförsbacke till maj ungefär. Vi gifter oss i mitten av juli. Jag borde ägna tiden åt att äta grönsaker och gå på gym, haha. Men det är inte alls lika roligt som att äta tårta och surfa på pynt...


    Bride to be July 2016
  • might2be

    Grattis strassbruden! Vad roligt att pluset kanske vägde upp alla minus från innan. Oerhört vacker klänning!


    Bride to be July 2016
  • might2be

    Välkommen! Roligt och fint med vårbröllop!

    Suck, hittade drömklänningen idag och yay den finns att köpa här i stan till ett ok pris osv. Meeen har 10-12 veckors leverans. Så jag måste beställa den om typ 1 månad. Hur ska jag veta vilken storlek den ska beställas i? Håller på att gå ner i vikt och tror att det kan röra sig om ganska mycket till i sommar. Men tills dess kommer det ju vara max -5 kg. Dilemma...

    Plussida: kan ev. Ha fixat toast - person och vi har börjat skriva ut inbjudningskorten. Yay!


    Bride to be July 2016
  • might2be

    Jag tycker att bordsplaceringsiden låter toppen! Verkligen smart.

    Hur tänker ni andra kring brudklänningen? Jag har världens ågren, prinsessa, vintage eller boho-spets? Graahm. ..


    Bride to be July 2016
  • might2be
    Ankan skrev 2016-02-18 13:44:53 följande:

    Jag kollade ganska mycket....


    Tack för svar! Befinner mig ungefär där du beskriver, jag har en bild och hittar inte det jag vill ha. Allt ser så billigt ut, ungefär som de där klänningarna man kan köpa till barn på marknader... Jaja, jag ska våga mig iväg och titta riktigt igen. Men det känns inte så lovande. Att jag dessutom är plussize gör ju inte det hela lättare. De flesta klänningar finns ju i min storlek, men definitivt inte att prova.. suck.
    Bride to be July 2016
  • might2be
    Ankan skrev 2016-02-18 15:36:22 följande:

    Hur ser din drömklänning ut?

    Finns det inga brudbutiker som har större storlekar på lager? Håller tummarna att du kan prova några fina klänningar snart!


    Jo, absolut. Men det brukar finnas 1-3 st.. Jag har googlat tills internet tog slut och hittat sååå mycket fint att jag nu är tillbaka på ruta 1 (från att förra veckan vara säker på vilken jag ville ha). Men nu är jag rådvill igen. Vårt bröllop är ganska "enkelt' med buffé och blommor och diy. Men jag är ganska tjejer och vet inte om jag vill vara enkel för den skull, så nu är frågan bohobrud och spets eller flärd och wakaboom? Keep it simple or go all in?
    Bride to be July 2016
  • might2be

    Jag har hittat en klänning som jag verkligen vill ha nu. Tyvärr kostar den 11 000 och måste importeras från USA. Alltså utan att prova.... Inget bekymmer om den hade haft snörning, men det har den så klart inte :( Denna är det i alla fall VW351178, om någon ids googla :)

    Den ligger lite högt för budget dock och gör sig kanske inte så bra på ett i övrigt enkelt bröllop, samtidigt är ju modellen i sig inte så avancerad utan ganska simpel.

    Idag skickade vi ut våra inbjudningar. Pirrigt! Vi är ute tidigt då vi kör utan save the data och vill vara i tid för att folk ska kunna söka semester osv.


    Bride to be July 2016
  • might2be
    Ankan skrev 2016-03-03 07:35:55 följande:

    Vi har inte bestämt något än, tror nästan att det inte blir något sånt. Håller dock på att fundera vad mina tärnor kan få för gåva som tack för deras hjälp. Själv fick jag ett fint halsband när jag var tärna åt en kompis. Har ni redan funderat på den biten?


    Kommer inte att ha någon tärna, men en av mina närmaste vänner är toastmadame och hon kommer troligtvis att få ett par örhängen från feministsmeden. Tycker att det liksom passar...

    Och; till dig som visade dina ringar- jättefin kombination! Jag brukar mest gilla enstensringar, men din var ursnygg!
    Bride to be July 2016
  • might2be
    BlivandeFru2016 skrev 2016-02-24 09:09:02 följande:

    Igår kom äntligen min vigselring, åh va nöjd jag är!


    Se ovan.
    Bride to be July 2016
  • might2be

    Jag var och provade brudklänningar i en butik idag. Är sååå besviken! Att de inte skulle ha så mycket i min storlek var jag beredd på, det fanns 2 klänningar ändå så det var ok. Men alltså.. kvalitén! Jag är sjukligt besviken och vill typ gråta. Jag har alltid tänkt mig en tylldröm med många mjuka lager. Men allt är hårt och rivs, eller också är hela klänningen typ som tunn hård skumgummi. Fler som känner så eller har jag haft otur med butiken? Känns som att mina enda alternativ nu är typ kinaklänning och vara beredd på låg kvalitet (men vet ärligt inte om det går att hålla lägre än dem idag) eller också lägga lite mer och köra designerklänning från USA

    Men då är frågan om det hjälper eller om alla klänningar känns som en rymddräkt oavsett pris. Nä usch vad ledsen jag är! :(

    Provade från special day ireland och klämde på några aspera, så de kostade ju ändå 5-8000 liksom.


    Bride to be July 2016
  • might2be

    Ny provning idag. Nu är jag typ omvänd, haha! Dels så var det inte fullt samma äckliga tyger och dels så fanns det många att prova och kvinnan som hade det var trevlig. Hittade en klänning Nina som jag verkligen gillade men den är lite för dyr , den näst bästa är rätt i pris men glansig och utan tyll vilket är exakt vad jag inte ville ha tills jag provade den. Beslut!


    Bride to be July 2016
  • might2be
    Ankan skrev 2016-03-10 16:09:08 följande:
    Vad fort det löste sig! :) samma sak hände för mig, jag har inte heller köpt den klänningen jag drömde om utan en jag bara provade för att min mamma "tvingade" mig.
    Berätta om klänningen, hur ser den ut?? Och grattis till klänningsköpet! :)
    Vill inte jinxa klänningen genom att berätta. HAHA! Men den är vit (no kidding) och alinjeformad med lite lagom glitter. Jättefin! Känns som att det mesta börjar falla på plats nu med dekorationer, tema, mat, kläder och idag hittade jag drömringen! <3
    Bride to be July 2016
  • might2be
    Anonym (Panik) skrev 2016-04-01 21:27:57 följande:

    Jag ska gifta mig i september men har inte hittat min bröllop klänning än!!


    Gott om tid! Andas och drick ett glas vatten. ???? vad vill du ha för typ av klänning? Budget? Har du provat något?
    Bride to be July 2016
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)