Inlägg från: BlivandeFru2016 |Visa alla inlägg
  • BlivandeFru2016

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Jag ska med gifta mig 2016 och är så exalterad! Har läst era kommentarer och blir bara mer inspirerad, Guuud va kul! ???? En sak jag undrar över, vi funderar på att gifta oss antingen juni eller augusti, men man kan ju inte boka tid förens tidigast 4 månader innan i och med att hindersprövningen bara håller i 4 månader, så hur gör ni när ni redan satt datum? ????

  • BlivandeFru2016

    Okej får kolla upp det för vi tänkte gifta oss borgerligt i ett slott med dom närmasta med inne under vigseln, eller om vi gifter oss ute. Har ni alla bestämt allt sånt redan, känner att jag börjar bli stressad även om det är några månader kvar. Ska kolla på ringar i helgen eller nästa men den är jag nästan 100% säker på att jag vet vilken jag vill ha ??

  • BlivandeFru2016

    [quote=4425447][quote-nick]borjesgard skrev 2016-01-14 07:54:43 följande:[/quote-nick]

    Vi gifter oss borgerligt den 4 juni. Vi gjorde så att vi försökte få tag på en vigselförrättare som kunde boka det datumet så tidigt (vi fick vända oss direkt till förrättarna, då kommunen ville att man skulle ha gjort hindersprövningen först) eftersom vi ville vara säkra på att vi skulle få tag på en vigselförrättare till "vårt datum" innan vi skickade ut inbjudningarna. 

    Lokalen bokade vi i somras och när vi tillfrågat våra toastmasters så skickade vi ut inbjudningarna i början på december. (Orkade inte hålla på med save-the-date-kort så vi skickade inbjudningarna direkt)

    Min klänning är klar och hänger här hemma. Hår och smink är bokat. En av mina bästa vänner är florist så hon kommer fixa blommorna och min fästmans bror är fotograf så han kommer få ta bröllopsbilderna. 

    De stora grejerna som kvarstår nu är att hitta fästmannens kläder, att beställa brudtärneklänningarna och fixa skor till dem och mig. Och så förstås att bestämma oss för vilken typ av mat och tårta vi ska bjuda på. :) 

    Sen kan man ju hålla på med småfix i evigheter, vi kommer göra de flesta dekorationerna själva, så sånt sitter vi och pysslar med framför TVn på kvällarna. :)

    Tror att det kan vara bra att komma igång med planeringen och framförallt att boka en lokal om ni vill gifta er nu till sommaren. Sen kan det vara bra att få ut save-the-dates eller inbjudningar asap, så att era gäster inte hinner boka in en semesterresa på ert datum. :)

    Lycka till!

    [/

    Åh vi får svar idag om vårar datum är ledigt, alltså 4 juni 2016 ;) vi har inget fixat än, men det går nog fort så fort datumet är spikat. Åh jag sitter varje kväll och kolla på massa bröllopsgrejer, det är ju så himla mysigt. Kan inte förstå att jag snart heter samma efternamn som min blivande man och våra två barn, äntligen. Vi har varit förlovade i över 4 år så det är på tiden.

  • BlivandeFru2016

    Åh! Vart köper ni era vackra klänningar? Känns som jag kollat på varenda sida. Har hittat några som jag vill ha men då måste man beställa på nätet utan att prova, vågar man det? Man kan välja skräddarsydd.

  • BlivandeFru2016

    Jag tänkte fråga er, är det någon som har beställt ringar ifrån guldhuset.se? Jag har hittat min ring (tror jag, måste kolla i butik) där den har lägst pris. Men vet inte om jag vågar beställa, det finns inga recensioner

  • BlivandeFru2016

    Nej vi har bara bokat vigseln så det är mycket att stå i nu innan det är dax. Så spännande, vi kommer ha ett ganska litet enkelt bröllop men endå :)

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)