Inlägg från: BiancaLove |Visa alla inlägg
  • BiancaLove

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Hej! Är oxå ny här! Gifter mig 20:e augusti. Vill gärna ha tips på i princip allt! Vi kommer nog laga mat själva så om nån har nått meny-tips?

  • BiancaLove

    Vi har skickat alla inbjudningar, köpt lite dekoration. Ska beställa ring idag. Vi ska ha släta ringar med gravyren på utsidan. Vi tänkte att när man sen varit gifta i ex 5 år kan man sätta dit en liten sten för att fira. Sen efter ex 10 år kan man gravera nått gulligt på insidan osv.

    Har inte hittat klänning ännu men ska börja prova lite nu i slutet på månaden. Finns inga bröllopsbutiker i vår stad så måste åka runt lite.

    Tycker ni det verkar märkligt att ha tre tärnor och en marskalk? Det tyckte min mamma. Hon blev lite sur över att min bror inte "fick" vara marskalk. Men vi gjorde så att jag valde tärnor (min syster, m2bs syster och min bästa vän) och sambon fick välja marskalk. Då valde han såklart sin egen bror och var nöjd med det. Eller hur tycker ni?

  • BiancaLove

    Ja det är mest min mamma som krånglar. Min syster och jag har inte samma mamma bara pappa. Min mamma gillar inte min pappas nya familj (hon gillar förresten ingen!) så hon blev väl sur för det. Min bror är bara 19 och tror han blir glad om han slipper synas och höras alls! Vet förresten inte ens om min mamma kommer. Hon backade ut i sista sekund på barnens dop. Kanske gör hon samma på mitt bröllop?!

    Hur har ni kommit i planering? Hur ser era dagar ut?

  • BiancaLove

    Jag skulle vilja prova att binda min egen bukett. Mest för att jag tycker om att pyssla med sånt. Har kollar youtube men hittar bara videor med runda buketter. Jag vill ha en droppformad. Tips?

  • BiancaLove
    eldima skrev 2016-01-09 15:14:52 följande:

    Vi har samma datum :)


    Åh vad roligt! Vad det nått speciellt som gjorde att ni valde det datumet? Hur långt har ni kommit i planeringen?
  • BiancaLove
    eldima skrev 2016-01-09 18:07:19 följande:

    Datumet låg helt enkelt bra i tiden, 13 månader efter att han friade :)

    Vi har bokat präst, kyrka och festlokal.

    Har hittat min klänning och ska göra beställningen om en månad.

    Håller för fullt nu på att utforma inbjudningskorten som vi tänker skicka ut i mars.

    För övrigt är det 1000 tankar som snurrar... ;)

    Hur ser det ut för dig då?


    Vi har skickat ut inbjudningar. Beställt placeringskorten och lite annat småmynt. Beställde ringar i förra veckan.

    Ska åka till Stockholm om två veckor och prova klänningar. Har ingen som helst aning om vad jag vill ha. Eller vad näbbarna ska ha heller... Vi har hittat mannens outfit men inte provat och köpt ännu... Tänkte att de kanske kommer nått bra pris runt studenten :)
  • BiancaLove
    Anonym (Nyårstjej) skrev 2016-01-10 21:02:02 följande:

    Härligt! Vad blir det för ringar? 

    Och på vilka ställen i Sthlm kommer ni prova klännigar?

    /nyfiken :)


    Vi ska ha helt släta ringar i guld med gravyren på utsidan. Vi har tänkt att när vi firar årsdagar, typ 5, 10, 15 osv så kan man göra mer med dem. Sätta dit en sten eller gravera nått gulligt på insidan osv. Vad har nu för ringar?

    Vet inte riktigt vart jag ska prova klänningar i Stockholm. Googlat lite och hittat "Brud & Fest" och "Bridaloutlet". Blir nog dem. Hinner kanske inte så mycket mer eftersom jag bara har en lördag på mig och de stänger kl 14 :)

    Har hittat en klänning på blocket med som jag ska prova. Är i närheten av vad jag vill ha och om det inte är för långt ifrån min drömklänning så har jag en mycket talangfull vän som säkert hjälper mig att ändra lite.

    Denna vän är även frisör så håret är fixat. Har även en vän som äger en skönhetssalong i Stockholm och ytterligare en vän som är fotograf (gäller att välja rätt vänner :D) så sånt är fixat :)
  • BiancaLove
    linamatilda skrev 2016-01-11 11:44:39 följande:

    Jag och min Andreas med! :D


    Åh vad roligt! Hur ligger ni till med planering?
  • BiancaLove
    JonnaAndre skrev 2016-01-11 11:22:17 följande:

    Har också samma datum som ni :) 20:e augusti 2016.


    Ett bra datum! :D vart ligger ni i planeringen? Vart gifter ni er?
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)