Inlägg från: vigsel2016 |Visa alla inlägg
  • vigsel2016

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Halloj

    Å va kul att du är lika som mig. Ja är åxå tidig. De är ett helt år kvar. Men redan bestämt datum och kyrka. Igår valde vi även värdar och frågade paret. De sa självklart ja.

    Vi ska inte skämmas över att vi vill börja planer och fundera. De är ju så roligt.

    Tjohej på dig.

  • vigsel2016
    tonecaroline skrev 2015-08-10 11:47:48 följande:

    Hej! Vill gärna också vara med i tråden, vi har nu efter två års förlovning och 8 år tillsammans bokat festlokal för bröllop nästa år 13 augusti. Det är en bygdegård som ligger nära en väldigt fin liten kyrka.
    När jag ringde kansliet för församlingen så kunde jag inte boka kyrka ännu, först sa prästen att det var semester tider han var hemma, sedan att folk bokar flera ställen och avbokar så de ville inte att man bokar för tidigt. Och sedan att jag kan boka ett halvår innan," - Så ring i september någon gång! "  Så då är frågan, hur länge vågar jag vänta? När ska jag ringa?  Den kyrkan är väldigt populär och jag tyckte jag fick dubbla budskap. Är det någon som har bokat kyrka alt. vigsellokal ännu?


    Ja ska gifta mig nästa år i en kyrka i Stockholm. Jag ska boka kyrkan 1 år innan Då är man tvärsäker på att man får den. 
    Om de dessutom är en populär kyrka då tycker ja absolute du ska boka nu. 
    Vi ska även på en visning av lokal nästa helg. Även om gifter oss nästa närmare bestämt 3 sept så vill ja absolute vara säker på att man får de man vill ha. De är 3 stora saker som måste klaffa tycker jag. Prästen / pastorn lokal & kyrka efter de kan man börja kolla & njuta av de andra. Lycka till.
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)