• gruvan

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Vi har bokat lokalen nu så vi kommer gifta oss den 23 juli. Vi kommer inte skicka några save-the-date-kort utan berättar det muntligt allt eftersom. Tror vi kommer bjuda 45 personer och de träffar vi rätt ofta ändå. Inbjudningar skickar vi nog i typ februari/mars.

  • gruvan

    Nu har vi också kommit en bit i planeringen! :)

    Den 23 juli ska vi gifta oss och vi har bokat lokalen, ett litet hus för 50 personer (vi ska bjuda 46 st så det är perfekt) som ligger på en stor tomt med massa träd, buskar och blommor och utsikt över vattnet. Tanken är att vi ska vigas i trädgården, äta middagen i huset och sedan fortsätta festen både inne och ute. Min fästmans mamma hade sin 50-årsfest där för flera år sedan och vad han kommer ihåg (han var typ 12 då, haha) var det fint och mysigt. Vi har bara sett det utifrån men ska dit om två veckor och titta i lokalen också. Det ska bli så spännande! Sen måste vi bara boka en vigselförättare också så kan vi känna oss helt klara med datumet. När gör man det? Kan man höra av sig redan nu eller är det alldeles för tidigt?

    Idag var vi hos en guldsmed och tittade på ringar. Vi har inte så hög budget så därför ville jag helst inte ha en ring för mer än runt 5000:- men de kunde fixa exakt den ringen jag vill ha för 8500:- så i morgon ska jag tillbaka och beställa den. Sen ska den ju graveras också men det vågar jag inte göra än om nåt går fel med bokningar eller så och vi måste byta datum.

    Vi har berättat för min mamma och styvpappa som väldigt gärna vill hjälpa till med dekorationer och laga mat. Min styvpappa är superbra på att laga mat så det känns jättekul att han vill hjälpa till med det. De är även bra på att fixa fina, enkla och billiga dekorationer (de hjälpte min styvbror och hans fru för några år sedan) och det tror jag även mina svärisar vill hjälpa till med också. Sen ska jag fråga min kusin som gillar att baka om hon kan tänka sig att baka tårtan.

    Jag har en kompis som är sömerska så jag ska fråga om hon vill sy klänningen till mig. Antingen blir det en helt ny som vi ritar mönster till ihop eller så köper jag en begagnad som hon kan sy om. Vi ska även fråga om hon och hennes kille vill vara toastmadame/toastmaster då de är nära vänner till både mig och fästmannen. Hoppas de säger ja! :)

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)