Inlägg från: FruS2016 |Visa alla inlägg
  • FruS2016

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Hej!

    Nu vill även jag vara med i tråden, planerar bröllop till sommaren 2016 och kommer då ha varit förlovade i 1 år och tillsammans i 9. Bröllop och lokal är preliminärbokade, men vi vill ändå kolla runt lite för att bestämma om vi vill köra drömmen eller mer budget. Pengarna finns till drömmen, men vi har inte helt bestämt om vi vill lägga så mycket pengar på en enda dag. Åh, det är så roligt att planera och drömma om bröllop, speciellt när det är jag som ska få gifta mig Skrattande

  • FruS2016

    Vi meddelar alla muntligt, tänkte skicka inbjudningar ganska tidigt. Vi resonerar som så att det fungerar för oss, det är viktigast tycker jag, vår magkänsla

  • FruS2016
    Ankan skrev 2015-08-13 07:47:27 följande:

    Jag ska också gifta mig i Dalarna :) vi har färgtema grönt, blåbärsblå och som kontrast lite orange, så det blir färglatt. Jag och min bror sitter och pysslar med Save the date korten just nu, han designar dem på datorn och sen laddar jag upp dem på en sida där man kan beställa kort med egna bilder.
    Nästa vecka ska jag börja titta på brudklänningar tillsammans med min ena tärna som är på besök just då. Tyvärr hade en av två brudbutiker stängt just den dagen pga flytt, men då får jag åka dit senare helt enkelt. Viktigt är ju att jag få börja och prova lite klänningar, räknar inte med att jag hittar något direkt.
    En kompis till min mor hat nyss erbjudit sig att hon och hennes man kan fota oss om vi vill, så det ska jag kolla upp mer idag, hade ju varit kanon, vet att de inte vill ha betalt mycket i så fall! Bra att jag inte hann boka en fotograf än trots att jag redan har mailat med flera. Trots att det känns som att ingenting händer just nu i planeringen så är det endå saker på gång, det är skönt.
    Efter sommaren ska vi börja kolla runt efter catering. Har någon av er börjat med det och har tipps vad man ska tänka på?


    Vi tittar på kombinationen lokal - catering. Ett krav från vår sida är att man får ha egen alkohol. Så vi har letat lokal och cateringföretag som går med på att serveringspersonalen kan servera vår alkohol. Mitt tips är att först fundera igenom och diskutera vad ni vill ha, kom överens om några punkter och vad ni vill betala. Därefter hade jag kontaktat några olika företag och frågat vad de kan erbjuda och se om det är vad ni önskar. Man kanske inte kan få alla krav från en och samma och då får man fundera kring vad som är värt att offra och vad som måste uppfyllas.
  • FruS2016
    Loveit skrev 2015-08-16 20:31:11 följande:

    Har ni hittat någon modell ni vill ha nör det gäller brudklänning? Själv är jag (som många andra) förtjust i axelbandslösa klänningar. Problemet för mig är att mina bröst har försvunnit efter två barn och jag har gansk svårt att acceptera det. Då kan jag inte ha någon bh som hjälper till.. I-landsproblem!


    Jag vet att jag inte vill ha axelbandslöst, trivs inte alls i det och har aldrig gjort så jag komme ha med band eller allra helst en liten ärm (kort, lång vill jag inte ha). Jag vill ha A-linje, ingen sjöjungfruhistoria och heller ingen maräng-prinsessigt sak med massor av tyg i ett långt släp. Gärna spets eller tyll (i lagom-Svensson-mängd).. Ska bara hitta klänningen och få in den inom budgeten...
  • FruS2016

    Axelbandslöst i min värld är med bara axlar. Jag vill täcka mina, med spets eller tyll allra helst. Finns där ett band också (som på t.ex. linnen) så gör det mig ingenting. Är definitionen lik min finns det massor som inte är axelbandslösa, iaf där jag tittat. Ett problem jag dock har är att jag helst inte vill ha allt för djup rygg på klänningen, jag måste kunna ha BH på mig, har också relativt stor byst och litar inte på klänningen, i så fall måste det vara ordentligt med snörning/korsettliknande (och då faller ju helt grejen med djup rygg känner jag), vill inte ha en bröstchock på mitt bröllop...

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)