Inlägg från: SpaceHorse |Visa alla inlägg
  • SpaceHorse

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Jag gifter mig 13 Augusti 2016, redan bokat och lagt handpenning på lokal. Har även bestämt klänning och lagt en förbeställning på den med.
    Färgtema är bestämt, bordsdekorationer är bestämda, mina brudtärnor är utvalda och har fått instruktioner om klänning, gästlistan är skriven (fast den kan komma att justeras längre fram förstås), maten är bestämd, musik som vi ska gå in/ut till är bestämd, plats för vigseln är bestämd...

    Allt är mer eller mindre klart redan, såhär 13 månader i förväg :p Vet inte riktigt vad jag ska göra året som kommer... Få lägga allt krut på snygga inbjudningar och skriva helt vansinnigt bra löften, haha! 

  • SpaceHorse

    Mycket har blivit klart fort för att mat, dukning etc ingår i priset för lokalen, så menyn sattes liksom direkt när vi bokade! :p
    Sedan råkade jag snubbla över den perfekta klänningen när jag var i New York, och jag kan verkligen inte tänka mig något annat, så det råkade också bli klart sjukt tidigt, haha. Rätt skönt att de "stora" sakerna ändå är klara, då kan vi fokusera lite mer på alla småsaker som eventuellt går fel eller trasslar.

  • SpaceHorse
    Loveit skrev 2015-07-09 19:02:16 följande:

    Har ni funderat på brudtärnor eller kanske redan bestämt?

    Jag vet att min syster ska vara brudtärna men sen vet jag inte, har svårt att bestämma mig.

    En nära vän som jag träffar mycket och bor på samma gata. Tyvärr kan man inte lita på henne till 100%. Hon avbokar eller "glömmer" saker i sista minuten så jag vet inte om det känns rätt till bröllopet.

    Sedan har jag 5 barndomskompisar. Träffar en av dem ganska ofta och skulle kunna lita på henne till 110%. Men känns elakt att då bara välja henne, som att jag ger handen åt resten av tjejerna.. Svårt!


    Jag har 5 tärnor. Jag valde de personer som jag vet alltid har funnits där för mig. Tre av dem är kompisar jag haft sedan jag var mellan 16 och 20, en är studiekamrat från universitetstiden, och den sista är min nuvarande "bästis" så att säga. Endast den sistnämnda bor ens i samma stad som jag :p


    Alltså grejen är att det ALLTID finns risk för att någon tar illa upp eller känner sig bortvald osv. Men kom ihåg: Det är DITT bröllop. Det är faktiskt du som bestämmer. Om vissa av ens vänner inte förstår att alla inte kan vara med, och seriöst blir sura/upprörda, så kanske de inte riktigt är så bra vänner som man trott.
    Det är ju faktiskt helt upp till dig som brud att bestämma hur du vill ha det.

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)