• Alltsa

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Jag blev glad när jag såg den här tråden och när jag såg dess start (och sträckläste nästan allt) blev jag ännu lyckligare och kände mig plötsligt inte alls ute i för god tid. ;)

    I fredags, 1/5 gick mitt livs kärlek ner på knä och nu sitter vi plötsligt, hur overkligt det än känns, och planerar bröllop i början av juni 2016. Fick tips om den här sidan och jag kommer ha timmar av plöjande framför mig. :)

    Ser fram emot tips, inspiration och att följa er på vägen!

  • Alltsa
    KoA2016 skrev 2015-05-07 21:21:14 följande:
    Välkomna Alltsa, Sarcor16 och Madmoxxi1177 - hur går era tankar kring bröllop? Var, när och hur planerar ni? Planerar ni tillsammans eller är det någon av er som drar det största lasset? Vad ser ni mest fram emot under själva bröllopsdagen? Glad

    Vi planerar ett borgerligt bröllop under sensommaren nästa år, i en fin lokal med utsikt över vattnet. Hjärta
    Tack! Vi är två brudar vilket jag misstänker kommer innebära två starka viljor och väldigt mycket kompromissande ;) Men också att vi kommer vara lika involverade båda två och dra lasset tillsammans, bortsett från att jag kommer laga all mat :)

    Vi gifter oss i kyrkan och hoppas kunna ha festen i en jättefin lokal vid vattnet där det finns stora gräsytor och bryggor. Försöker få tag i dem för att sambon ska få komma dit och titta (jag har varit där innan) så vi kan bestämma datum och boka! Gissar att det kommer kännas ännu mer på riktigt när datum är satt! :D

    Undrar också över den här Facebook-gruppen, hittade den inte när jag följde nån länk...
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)