Inlägg från: MajLiss |Visa alla inlägg
  • MajLiss

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Hej... Wow va spännande att göra sig en profil o skriva här på "riktigt" inte bara läsa om alla lyckliga brudar!! E helt galet spänd på att planera vårta bröllop som kommer artbildning den 6/8-16!! Så mycket man vill göra direkt men samtidigt lite svårt med var man ska börja...????

  • MajLiss

    Har sådan tur att en av våra vänner e kock!! O ville jätte gärna fixa maten åt oss,tillaga den alltså! Vi kommer me köra på buffé kommer bli ca 100 pers. Hur tänker ni kring tårta??!! Ja hade kunnat tänkt mig o skippa den... Men sambon tycker de e ett måste!!

  • MajLiss

    Tycker de e jätte kul att ha en aktiv sida här! Va o provade bröllopsklänning för första gången nu i helgen!!!???????????? Va på Ramona Design i Gbg o fick underbart bemötande!! Berättade att ja skulle gifta mig nästa år o att de va första affären ja varit inne i. Hon tyckte de va bra att ja började i tid, hon tog även fram en klänning som hon tyckte ja skulle prova. Till min stora förvåning så va den den bästa!! Ja hade tänkt mig en ganska enkel spets klänning men den hon hade tagit fram va lite mer prinsessklänning o provade även slöja.... Kände mig så fin!! Sambon va me o han satt o hade världens största leende!! Så kommer bli spännande vilken typ av klänning man står i på den stora dagen!

  • MajLiss

    KoA2016 Tycker att de e lite tidigt att prova klänning men nu va de så att vi va barnlediga, hade tagit in på hotell den helgen så vi har typ bara pratat massa bröllops tankar/planer...?? Ja tänker mig en enkel spetsklänning men min sambo tycker att de ska vara lite mer prinsessklänning, men man får nog prova för att se vad man passar i me... Ser ju inte alltid ut som de gör på 190 cm lång modell!???????? Inte på mig iallafall som e 160cm???? Tror att man ska vara öppen för flera olika typer av klänningar.. Tänker du i en affär lr på nätet??

  • MajLiss

    Wow va du har fixat CAMILLA FORSGREN! Hade ju varit jätte kul om du hade velat lägga ut lite bilder på de du gör! Virkade blommor till tärnbuketterna låter ju jätte spännande! Vi hade bestämt oss för brunt o guld som färgtema men blir koppar/brunt istället... E lite svårt de där o besluta tycker ja... Har århundradets beslutsångest tyvärr när de gäller allt från frukostbröd till färgtema! Men e bara o bestämma sig antar ja.. Vi ska vara i en bygdegård som e ganska tråkig men får ju försöka piffa upp den så gott de går! Har tänkt o hänga typ i större delen av taket. Använda oss av pom pom rislampor o ljusslingor...

  • MajLiss

    Åhhh nu har ja beställt papper till mina inbjudningskort!!! Tycker de ska bli jätte kul att få pyssla ihop dom!! Temat för oss blir brunt o koppar! Någon mer som börjat me några trycksaker??

  • MajLiss

    Alw vilken tid kommer festen för era vänner börja? Tror nog att större delen av alla bröllop ja varit på har serverat Tex Asti, sedan e de ju faktiskt inte alla som gillar champagne. Skulle ju vara trist om man köper de o sedan står de massa halvdruckna glas!

  • MajLiss

    Spännande!! Va e de för dekoration ni ska använda?? Ska ni inte vara i någon lokal, tänkte på att du skriver att du ska köpa porslin? Vi har en kompis till oss som e kock som ska fixa maten, buffé ska de bli. Tycker de e svårt me alkoholen! Vi kommer att skippa ren sprit o bara servera vin,öl lr cider.


    Anonym (Millan) skrev 2015-03-23 08:41:57 följande:

    Hej alla!

    Hur går det med planering och allt annat runt omkring? :)

    Här har vi köpt på oss en massa och lagt det i två flyttkartonger som är fullspäckade med grejer.. Sen har vi börjat prata om datum för att kunna ringa och få tag i en vigselförrättare osv. 

    Dekorationerna är inköpta, det som saknas är champagneglas, tallrikar och muggar, men vi räknar med att åka till IKEA till våren och göra den inhandlningen. Sen har vi fått tag i en kille (träffade honom på sambons kusins bröllop) som ska spela gitarr/sjunga på vigseln och under kvällen.

    Hur gör ni med mat? Ska ni köra catering? Laga maten själv? Hur mycket alkohol räknar ni med? 

    Ta vara på er :)


  • MajLiss

    Fick äntligen köpt kopparsray idag! Min tanke e att ha 3 olika ljustakar(för vanliga ljus) i 3 olika nivåer o alla ska vara o koppar på varje bord! Så har börjat att köpa på mig nu, kommer behövas minns 50 st.... Testade att spraya o de blev kanon!!! Så roligt!!

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)