Inlägg från: Anonym (Stockholm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stockholm)

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Amandicus skrev 2014-05-28 11:14:31 följande:

    Åååh-ååh-åh så roligt med lantligt! Som tnoivies ovan sa, så finns det så himla mycket! Jag kan tänka mig att pyssla åt er ;) 

    Vi har ju gjort och prel. gästlista och tagit reda på vad saker kostar. Har också ett drömställe för vigseln, men vi får inte riktigt kontakt med dem så bara att tjata eller leta vidare. Vi har 120 personer uppskrivna, men förhoppningsvis kommer inte alla. Har räknat ut att det vi vill ha kommer landa på strax över 150 tusen. Sinnessjuka summor.. 

    Jag har redan min klänning och mannen kommer ha sin mässdräkt på sig. Så.. den punken är avklarad. Annars vill vi ha det stiligt och klassiskt, utan massa rosa sidenbandoch flufffluff. Neutrala färgtoner; champagne, aprikos! Har kollar runt på inbjudningar för att samla insiration och när jag väl hittar de vi ska ha hugger vi.. Vi ville först ha det på Karlberg, men det känns inte så kul att behöva ha deras catering och alkohol, vi vill köpa själva då mannen är himla kinkig med vin och det är ett intresse för honom. Samma för mig och mat. Så nu funderar vi eventuellt att ha festen på K1 i Stockholm.. dock är salen lite långsmal men det skulle vara helt fantastiskt att dansa där inne. Vad vi fått prisförslag är på skyddsrummet på söder, riktigt fin middagslokal! Ruffugt, tegel men med kristallkronor i taket! De var dessutom himla flexibla med tjänster och himla snabba att svara på mail. Så vi funderar vidare. November 2016 som sagt men då bör det bokas sommaren 2015 (senast) för att kunna plocka den dag man vill.. Jag står lite i valet och kvalet: slottsmiljö eller ruffigt för kontrast? Ugh.. vet inte alls. Tur att vi är ute i tid! ;) 

    Här är färgskalan jag tänkt mig: 


    Jag kan tipsa om foto i Sthlm, det är också något man verkligen kan boka i tid då många fotografer bara tar ett bröllop per lördag
    www. fotografmalinnorlen.viewbook. com/
  • Anonym (Stockholm)
    Amandicus skrev 2014-05-29 00:40:26 följande:

    Kyrkan är jättefin! Ser verkligen idylliskt ut! Du, inbjudan/save the date ska ju ut ett år innan festen såatteh.. det knasiga är att vi inte är så tidiga längre ;) Åtminstone inte här i Stockholm.. 

    Det var 65 personer ni skulle bjuda va? Det blir ju perfekt i den där sångsalen!

    Här är skyddsrummet som vi funderat på:


    Där kan jag tipsa om foto, sök på Fotograf Malin Norlen 
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)