• Äldre 14 Aug 00:42
    295664 visningar
    1436 svar
    1436
    295664

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Hej vad härligt att jag inte är ensam om att vara ute i god tid! ????

    Är helt ny här på sidan och i ett forum, så har inte helt kläm på hur de går till. Men det kommer nog!

    Jag friade till min fästman i juni i år och skulle vilja att vi gifter oss om ca två år.

    Jag vill gärna vara med och följa era planer och kanske få några tips.

    Jag kommer förmodligen att ta många av besluten själv, då min blivande har en hjärnskada som gör att han blir extremt utmattad när han måste ta beslut och blir presenterad för för många intryck! Fast jag har blivit grymt duktig på att smyga in frågor så behöver jag nog lite extra tid för att dagen även ska präglas av han. Det är väldigt viktigt för mig att även han får det som han vill! ????

    Min mamma är uppvuxen på en ö, det är en otroligt vacker miljö och vi skulle gärna vilja vigas o den kyrkan som finns där, problemet är att vi har ganska stor släkt och kommer antagligen bjuda ca 95pers. Det finns ingenstans på ön man kan vara så många för en middag.

    Tycker ni det skulle vara konstigt om man ordnade buss för gästerna till ett annat ställe och är det isåfall för långt att låta dom köras en och en halv timma från vigseln till festen?

    Tacksam för tips och idéer!

  • Äldre 14 Aug 13:02
    #82
    ViskesLopme skrev 2014-08-14 12:46:31 följande:

    [quote=4393990][quote-nick]Lillyrockabilly skrev 2014-08-14 00:42:19 följande:[/quote-nick


    Våra gäster kommer få åka ca 1,3 mil mellan vigsel och middag på en halvtrång byväg.

    Jag har fått uppfattningen om att avståndet vi har emellan är mer än vad som vanligen ses som "acceptabelt" även.om det nog inte att mer än en halvtimme för alla att ta sig dit.

    Men mycket beror det nog på vilken typ av tillställning man har och hur relationerna med gästerna är. Jag tror knappast någon av våra gäster kommer bry sig om att de måste åka bil en kvart mitt ute i ingenstans för att komma till lokalen. Däremot hade jag varit osäker på att ha längre än 45 min emellan (då räknar jag in att de tar lite tid för alla att lämna parkering och fixa med barnvagnar och etc.

    Under dagen och dagen innan kommer vi och våra föräldrar åka mellan platserna mååånga gånger och om det tar lång tid emellan förlorar man så otroligt mycket tid!

    [/quote]

    Ja vi får nog tänka oss nån annan lösning. Just som du säger så är det ju inte så praktiskt när man ska fixa iordning innan att det är på två ställen så långt isär! :)

    Vi hade även en tanke på att ha det mer som en familjedag och inte ha en traditionell sittning, men då är ju allt så väderberoende å ja vet inte om man vågar det en sån dag.

    Nån av er som vart på picnicbröllop? :)
  • Äldre 14 Aug 21:40
    #84

    Ja just det, det läste jag ju, när ja sträckläste alla inlägg i natt!! Haha

    Det låter supermysigt, bra med en nödlösning då med dansbanan! :)

    Tanken vi hade med picnicbröllop isåfall var just en familjedag med bad och umgås med varandra hela dagen där även alla barn skulle vara välkomna och sen eventuellt ha tårtbuffe efteråt nånstans! Då skulle vi alltså stå för picknickarna själva.

    Det är fortfarande bara en tanke, men jag gillar den! :))

    [quote=4394091][quote-nick]ViskesLopme skrev 2014-08-14 14:56:40 följande:[/quote-nick]

    V

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)