• Äldre 27 May 22:04
  262343 visningar
  1436 svar
  1436
  262343

  Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

  Här är en som ska gifta sig 2016 på våren alternativt hösten 2015. Det beror lite på skola/flytt/ekonomi. Men har planerat sedan vi förlovade oss dec 2013.

  Vi har nog bestämt lokal, kollar lite på kyrkor nu och sådär. Gästlistan är också typ klar, ca 65 gäster. Budget cirka 125 000 exkl bröllopsresa. 

  Kollar färgtema nu, om det blir höstbröllop så blir det nog royal green /silver/guld, om det blir vårbröllop så vet jag inte riktigt faktiskt!

  Är såå excited, men det är mycket pengar som ska sparas ihop! Vill man leva under tiden så tar det ju ett litet tag :) Vi vill gärna åka på en rejäl 2-3 veckors bröllopsresa till Sydafrika också så det lär kosta minst 60 000 kr för oss båda. Usch vad mycket pengar. Men vi lägger gärna pengar på resor och har "sparat in" på själva bröllopet istället. Köper egen sprit från Tyskland, hyr klänning och smoking etc. 

  Vad har ni för budgetar? Och hur långt har ni kommit i planeringen?

 • Äldre 27 May 23:17
  #28
  ViskesLopme skrev 2014-05-27 22:18:34 följande:

  För mig känns sommarbrölop självklart och kan inte tänka mig annat än vigsel utomhus.... Så tanken å regn är oroande, speeciellt när man ska förutspå 2år framm. Vi är lite "geeks" så kommer nog titta på lite statistik o när det är minst chans för regn. Jag tror  första veckan i Jui brukar va torr.

  Jag har hela bröllopt i mitt huvud!


  Temat känns rätt självklarrt, ingen av oss gillar pampigt, glittrigt o så.
  Det kommerr va lantligt, bohemiskt skogtema.(pinterest har gett sså många ideér. Vill ha handplockade blommor (gärna hundkex) i gllasflaskor, burkar som värmeljushållare och väv som duk/underlägg. Jag ska ha en smal klänning i chiffong med åtsmittade och hjärtformad midja + utsläppt hår med nån fläta med blommor i. Sambon är hårdrockskille så det blir varrta byxor, converse, vit skjorta och väst.

  Vigsel utomhus, helst framför ett träd med lyktor i. Vi har massa vänner som är musiker. När jag går in ska blackbird- The Beatles spelas och som avslutning 500 mmiles- The Proclaimers. Sambon vill ha "fullstort band" å men jag ska övetyga honom till bara sång och aukustisk gitarr. 
  Middageen vill jag helst också ska va ute. Har en hemmbygdsgård i åtanke som vi ska titta på i sommar. Tänker mig att vi alla sitter vid ett långt bord.
  Vi har tänkt oss 50gästeer (skulle vara skönt med färre men det kkommer vi inte lyckas med). Buffé känns självklart för vi vill göra allt själv och vi har så många olika allergiker att vi inte orkar ha 3rätters då.

  Ja, som det syns så har jag hela bilden i huvudet. I minsta detalj nästan Och jag har ju iallafall 1½år på mig att få min blivande man att tycka likadant. Det sa bli så kul! Berättar för resten släkten i helgen när vi ska fira min 22års dag!


  Lyckost som gillar lantligt/bohemiskt. Finns så HIMLA mycket inspo på pinterest och etsy med lantligt tema, inte lika mkt art deco/modernt/"lyxkänsla" som vi vill ha :/ Önskar det fanns mer av det! Får väl starta en bröllopsblogg eller något :) 
 • Äldre 28 May 21:23
  #34

  Men gud vad roligt alltså att det är fler än jag som sitter och kan googla på typ wedding invitations i flera timmar fastän det är 2 år kvar, haha. 

  Vi har funderat på Arrie kyrka 

  och sedan fest på AF-borgen i Lund i sångsalen:  Man måste ta catering från ett företag de samarbetar med men man får ha med egen alkohol så det blir ändå ett lägre pris än vad vi tänkt först. Kollade bla. Flädie mat och vingård men kostade typ 1200 per person så kändes inte så aktuellt. 

 • Äldre 31 May 21:49
  #42

  Vi kommer ta hans namn, pga att det är mycket mer ovanligt än mitt som är ett -son namn (Nilsson). Jag har fått vika mig på den punkten även om jag tycker att Nilsson är ett fint efternamn som antagligen kommer bli alltmer ovanligt eftersom alla byter bort sina -son namn nuförtiden!

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)
Logga in
Bli medlem