Inlägg från: PimPim83 |Visa alla inlägg
  • PimPim83

    Bröllopstårta!? Hur gör ni?

    Vår tårta ingår i kuvertpriset på stället där vi ska vara, men hade den inte gjort det hade vi kört på "vanliga" tårtor. Både jag och sambon tycker faktiskt att ICA MAXIs eget bageri gör godast tårtor i stan, så troligtvis hade vi köpt där om inte tårtan ingått i priset. :)


  • PimPim83
    stormhelen skrev 2013-01-27 20:50:54 följande:

    Vi har hittat den tårtan som vi kommer vilja ha på vårt  bröllop!


    Det kommer att bli en choklad och hallonmouse tårta från chokladfabriken.


    Gud så gott det låter! Är det mörk choklad? Vi kommer troligtvis att ha vit choklad och hallonmousse i vår tårta. :) Måste bara provsmaka den först.
  • PimPim83
    stormhelen skrev 2013-01-28 11:31:00 följande:

    Ja, provsmaka är kanske bra att göra. Vi passade på att prova "vår" tårta då min m2b fyllde år, då fick ju våra gäster (bara våra föräldrar) hjälpa till och dömma om tårtan smakade bra. 


     


    Vi har tänkt göra precis samma sak när sambon fyller år. ;) Vår tårta ingår i kuvertpriset på lokalen, men vi vet vilket bageri de anlitar så vi tänkte köpa en mindre variant av tårtan till sambons födelsedag. :)
  • PimPim83

    Om någon är intresserad av  ICA MAXIs priser på "vanliga tårtor" kan jag berätta att  vi har en födelsedag i familjen och köpte en vanlig prinsesstårta på ICA MAXI idag. Den kostade 199 kr för 12 bitar.


Svar på tråden Bröllopstårta!? Hur gör ni?