• PiaB

  Vart åka när man aldrig varit på charter

  Vi har varit mycket i Turkiet och Bulgarien med barnen. Hyfsat billigt både att åka dit och vara där. Barnvänligt men inte turkost vatten. Om ni tittar på Bulgarien så rekommenderar jag INTE Sunny beach som är ett riktigt partyställe och kan vara otrevligt för barnen med fulla människor överallt .


 • PiaB
  CarPer skrev 2013-01-13 14:31:55 följande:
  "All inklusive" finns inte i min värld....dålig mat och fri sprit = feta och fulla människor.
  Jag rekomenderar Tropea eller Pizzo på (fotlulan) I Italien (Kalabrien) eller Cefalue på Sicilien...tror att Fritidsresor har dessa destinationer.

  Hellre feta människor på min semester än dryga och fördomsfulla.


   


  Jag har haft all inclusive en gång, på en resort i Egypten. Och det är den bästa mat vi haft någonstans, och vi har rest mycket i hela världen. Det var olika tema varje dag, grekiskt en dag, afrikanskt en dag, kinesiskt en dag osv. Fantastiskt god och väl sammansatt mat både till frukost, lunch och middag. Kocken kom alltid och presenterade sig innan middagen och presenterade maten. Jag har aldrig ätit så fin mat någonstans. Inte ens på "fina" restaurangerna här i Stockholm.


   


  Sedan finns det andra ställen med mer typ snabbmat, men det kan man ju ta reda på innan om man inte vill hamna på ett sådant ställe.


   


  Jag förstår inte varför du var tvungen att skriva just feta människor? Snacka om att döma folk efter utseendet. För mig är det viktigare att folk är trevliga, snälla, hjälpsamma, än hur de ser ut.


   


  Men som Chicita säger, du verkar ju veta hur allt är så det var väl onödigt att skriva.


   


Svar på tråden Vart åka när man aldrig varit på charter