• afturelding

    Fråga mig vad du vill - Jag kan textila material!

    BellaBella skrev 2013-04-30 13:20:46 följande:
    Kommer bli till en med låg midja, dropwaist. Har ingen koll alls, och detta är mer för att testa. För att det kan va kul att ha lite bröllopspyssel. Jag köpte massa tyll från ebay, den är styv. 
    Var köper man brudtyll då??
    stoffochstil.se har bra brudtyll. Och det är ett väldigt bra företag att ha och göra med. De brukar inte ha lika mycket i sina fysiska butiker, men deras webshop är riktigt bra. Jag köpte material till min brudklänning från dem.
  • afturelding

     BellaBella
    Jag tror min klänning kostat 1500-2000. Det är svårt att ha koll på alla inköp när inte allt beställs på samma gång :) Men därikring i alla fall. Men då är sidenjaquarden ärvd efter min mormor också, annars hade det sprungit iväg bara på det tyget. Det är inte helt klar än (det är två månader kvar tills vi gifter oss), men såhär ser den ut just nu:



    Den lutar även bakåt, så den syns inte i helt rätt perspektiv.
  • afturelding
    SandraElisabet skrev 2013-05-02 10:47:45 följande:
    Oj så vacker klänning!!!! Ska ni även vara i en pampig lokal? KLänningen ser underbar ut!!
    Faktiskt inte, vi ska vara ute på landet ;) Men jag har alltid klänning, året om, så jag vill ha den "lite extra". Underkjolen ska dock inte vara fullt så utspänd, men den måste komma runt stolen bysten står på när jag syr. 
    Och tack så mycket, det är kul när hårt arbete lönar sig. Jag vill inte ens tänka på hur många timmar som gått åt, och den är inte ens klar än...
Svar på tråden Fråga mig vad du vill - Jag kan textila material!