Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
 • passionsblomman

  Ni som är korta, hur har ni

  En duktig florist hjälper dig utan problem att anpassa bukettens storlek efter dig. Utöver dina mått, så spelar ju sådant som klänningsmodell och frisyr etc in.
  Man brukar säga att buketten inte ska utgöra mer än 1/8 av totalen, men sedan är man ju fri att gå utanför sådana ramar också. Vill man ha en sto bukett så vill man liksom.
  du behöver inte oroa dig-det är floristens jobb att hjälpa dig till lagom storlek. 


  Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
 • passionsblomman
  ThereseV skrev 2013-01-10 22:10:50 följande:
  Enligt våran florist så var det inga problem alls med den modellen (eller någon annan modell) ,det gäller ju bara att man gör den mindre. Blir ju bra för plånboken också hehe. =)
  Nä, precis. Det förekommer ibland en del påståenden att somliga bukettyper skulle passa sämre eller bättre helt utifrån längd. Det stämmer inte. En bukett ska passa ihop med en helhet av allt i brudutstyrseln och hur bruden ser ut och så vidare.
  Givetvis lyckas olika florister olika bra med det jobbet-precis som olika brudar har högst skiftande koll på vad de passar bäst i för frisyr, smink, klänning etc. Men har man en florist som ska göra ens bukett, så bör denne absolut inte ha problem med att anpassa just storleken till vem som ska bära buketten.
  karamell skrev 2013-01-10 20:28:38 följande:
  Jag känner mig säker i att floristen har koll på detdär :) 
  Alltid kul att se att det finns förtroende för ens yrkesgrupp.
  Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Ni som är korta, hur har ni