Inlägg från: elinochmagnus |Visa alla inlägg
  • elinochmagnus

    Bröllop i Umeå 2014

    Hej på Er umeåbrudar. Får man vara med i den här tråden även om vi ska gifta oss i Nordmaling? Vi kommer dock att ha vår bröllopsfest i Hörnefors, och det ligger ju i alla fall i Umeå kommun...

    Vi ska gifta oss den 14/6 så det känns som att det håller på att närma sig med stormsteg och jag hller på att spricka av förväntan.

    Kul att ni återupptagit planerandet Plättis. Jag förstår att du satte upp en deadline tillslut. Har man väl börjat fundera på bröllop så kan man liksom inte släppa den tanken hur mycket man än ibland skulle vilja :)

  • elinochmagnus
    Plättis skrev 2014-04-28 10:04:27 följande:
    Det är klart ni får vara med här! :) 

    Jag satte inte så mycket deadline egentligen, utan vi pratade om barn och när i livet det skulle passa. Och vi är båda överens om att vi vill vara gifta först (dessutom har min snart 90-åriga farfar sagt att vi måste gifta oss och ha jobb innan vi skaffar barn, honom måste man lyssna på!). Så jag sa att senast nästa sommar vill jag gifta mig, och han höll med.

    Det kan höra ihop med att jag fyllde 26 för ett tag sedan och har sådan fruktansvärd åldersnoja, men nu känns det som att det måste bli lite verkstad om vi ska hinna få något gjort innan vi fyller 30 ;)
    Oj prata inte om åldersnoja. Jag hinner fylla 34 innan brölloppet om min gubbe är 39....
    Det jag tycker är värst är alla dessa linjer som börjar synas runt om i ansiktet och alla "strån" som min frissa hittade. - Inte så kul att höra. Man vill ju vara fin på sitt bröllop.
    Självklart så förstår jag att ni vill gifta er innan ni skaffar barn om farfar har sagt det. Sådant är viktigt att lyssna till. Själv har jag två barn och min sambo ett så där har vi ingen panik. Skulle vi däremot få ett gemensamt så vore det bara en bonus.
Svar på tråden Bröllop i Umeå 2014