• Kaffegrus

    Bröllop i Umeå 2014

    Hej tjejer

    Jag är en ganska nygift umebrud som kanske kan hjälpa till lite med olika frågor.

    Ser det finns lite funderingar kring vilken lokal, tårtor, frisör osv.

    Jag har skrivit lite om festlokaler her. Annars finns också fabriken och Anna säger ha lite tips.

    Vi fikk vår tårta gjord av Johanna som var sjukt duktig och hjälpsam. Känns som hon fixar alla önskemål man kan ha. Rekomenderas verkligen!

    Jag gick själv till Hårizont för hår och makeup. Det blev bra nog, men jag har inte varit nöjd med bemötandet hela vägen. Dock har jag hört andra som varit riktigt nöjda, så det är nog varierande. Headline gör också uppsättningar och makeup, men hade ingen till att fixa min makeup den dagen och därför föll valet på Hårizont. Dem flesta andra frisörsallonger i stan har helgstängd under sommaen, så det är ett väldigt dåligt urval i Umeå för sommarbrudar. 

    Vi hade Emil  som fotograf och är så långt supernöjda! Har dock inte fått korten, så ska inte ropa hej än, men han är sjukt duktig och sympatisk. Kul att jobba med. Han tog dessa på oss vid provfotograferingen. Annars är också Tina duktig om man har en mindre budgett. 

    Utomhusvigsel och fest kan man bland annat ha på Skeppsvik Herrgård. De känns som de fiksar hela bröllop från start till ände om man vill. Man kan till och med ha bröllopet over en helg då de erbjuder övernattning med mera. 

    Margaretha på Högtidskläder  hjälpte mig massor med min klänning som behövdes sy in. Det ble väldigt bra och jag är så himla nöjd med Margaretha. Jag hade faktisk hört lite negativt om henne och butiken på förhand, så jag drog mig från att dra dit. Hon kanske verkar lite surig till en början, men egentligen är hon väldigt trevlig och inte minst kunnig. Rekomenderar att kika på hennes klänningar då hon bara beställer en av varje storlek i varje modell. Var lite surt att komma dit först i april när allt det finaste var borta. 


  • Kaffegrus

    Hej Umebrudar!

    I tråden för oss som gifte oss 2013 pratade vi om bröllopsloppis då det blir så himla mycket kvar efter dagen. Finns det något intresse för något sånt?  

  • Kaffegrus

    Vad bra!

    Är 2013brudarna fortfarande på? CoG tex?

    Jag kan nämligen bistå med lokal, så kanske de som redan hunnit gifta sig 2014 också vill bidra med grejor? 8minus? 

Svar på tråden Bröllop i Umeå 2014