• 8minus20

    Bröllop i Umeå 2014

    Hej på er!
    Har den här tråden dött ut eller är det för mycket planering för er?  Flört

    Jag och sambon gifter oss den 8/3 nästa år och det bestämde vi i september. Än så länge har vi bokat lokal för festen och jag har bokat in frisör.
    Det blir borgerligt för oss, någon som vet hur lång tid i förväg man måste boka vigselförrättare? 

  • 8minus20

    Jag har glömt mitt eget bröllop hela oktober hehe. Nu har jag vaknat upp och insett att det är fyra månader kvar och vi har inte ens spikat gästlistan. Känns som att det är dags att lägga på ett kol.
    Jag har börjat kolla på klänningar men hujedamig vad de flesta är fula tycker jag. Funderar på att boka in provning på Högtidskläder bara för att få en hum om vad jag vill ha. Någon som vet om de är bra där?

  • 8minus20

    Jag har ungefär två månader kvar till den stora dagen. Lokal, catering, vigsel och tårta bokat. Jag har beställt två klänningar som jag hoppas ska fungera, någon av dom iallafall. Just nu klurar vi mest på själva festen, jag pysslar med dekorationer men det känns lite tidigt att börja på riktigt med dekorationer och att köpa in sånt som behövs.

  • 8minus20

    Jag började med dekorationerna efter ditt tips. Sen är det ju dessutom så roligt att sitta och pyssla på kvällarna Är det någon som har tips på bra florister i Umeå? Har hört skräckhistorier från några vänner som skulle gifta sig och beställt blommor men butiken sket i det.

  • 8minus20
    CoG skrev 2014-01-02 18:25:17 följande:


    Så såg min bukett ut.
    Inte stor inte liten.
    Den kostade 800 kr (vi satte ett pris och sen fick dom knåpa ihop efter det).
    Jag ville betala så mkt som möjligt i förskott så att vi inte skulle stå där samma dag och få problem med betalkort eller att länken till banken inte funkar, ta bort lite stress helt enkelt.
    Så jag betalade det jag kunde i förväg.
    Den var jättefin! Var de duktiga/samarbetsvilliga där? 
    Jag känner som du att jag vill betala allt som går i förväg så man bara kan hämta utan att måsta ha med sig pengar på den stora dagen. 
  • 8minus20

    Jag har bokat på Hårizont, både smink och frisyr. Vet dock inte om de kan fixa flera samtidigt, jag har inga tärnor. Men jag frågade om de kunde fixa min sambos frisyr och då lät det som att det inte var några problem men det kostar extra att ta in en till frisör.

  • 8minus20

    Vad roligt Droppisen! Vi slår också till i mars! Ser fram emot ditt inlägg, kanske kan jag låna lite tips därifrån

  • 8minus20

    Här börjar det bli lite nervöst. Det närmar sig med stormsteg nu. Bordsplacering klar och nu är det lite småpyssel med dekorationerna kvar. Men jag resonerar som så att så länge gästerna har någonstans att vara, mat att äta och dryck att dricka brukar de flesta vara nöjda och glada. Så ingen idé att stressa upp sig

  • 8minus20

    Ja, hörni, nu får det bära eller brista för imorgon gifter jag mig!!! Allt känns helt perfekt och jag längtar så till jag säger ja till min älskade karl!

  • 8minus20

    Ja, vädret var underbart, gästerna, maten, tårtan, dagen, frisören, ringarna, allt var helt underbart! Vi har inte riktigt smält dagen men jag ska bara mysa med min älskade man hela dagen idag! Lycka till för er övriga med era planer

Svar på tråden Bröllop i Umeå 2014